compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 8-12 t/m 14-12
Film van de week!
MENU

Grâce à Dieu

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Grâce à Dieu

Melvil Poupaud (Alexandre)

Melvil Poupaud (Alexandre)

Delen op facebook
Grâce à Dieu
Nederlandse première: 4-4-2019
België, Frankrijk, 2019, 137 min,

Drie mannen zijn in hun kinderjaren slachtoffer geweest van ontucht door een priester, als ze ontdekken dat hij nog steeds met kinderen werkt, willen ze hem stoppen. Het lijkt alsof niemand met het verleden bezig wil zijn.

Bekijk bij:

Cinemember

Grâce à Dieu trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen en omdat de priester nog berecht moest worden, probeerden de advocaten van de priester te voorkomen dat de film in de bioscopen zou komen, ondanks het feit dat de film al een Zilveren Beer had gewonnen tijdens het Berlijnse filmfestival. Uiteindelijk mocht de film toch in première gaan omdat pater Preynat nog niet veroordeeld was, maar al wel schuldig had gepleit.

Trailer van Grâce à DieuBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Grâce à Dieuhttps://i1.ytimg.com/vi/6BIcSsdkfD0/hqdefault.jpg2019-01-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Parijzenaar François Ozon hoort tot één van de nieuwe meesters van de Franse cinema met klassiekers als 8 Femmes (2002), Swimming Pool (2003), Dans la maison (2012) en Jeune et jolie (2013).

Grâce à Dieu - Bioscopen, Tijden & Tickets

Grâce à Dieu in de bioscoop

Wil je Grâce à Dieu zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Drie mannen zijn in hun kinderjaren slachtoffer geweest van ontucht door een priester, als ze ontdekken dat hij nog steeds met kinderen werkt, willen ze hem stoppen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Alexandre leidt een rustig leven met zijn gezin. Op een dag ontdekt hij per toeval dat de priester die hem in zijn jeugd heeft misbruikt, nog steeds met kinderen werkt. Hij besluit actie te ondernemen en begint samen met twee andere slachtoffers een actiegroep om het misbruik binnen de Katholieke kerk bekend te maken. Ze zijn met stomheid geslagen als de hoeveelheid slachtoffers duidelijk wordt en als blijkt dat het misbruik tot in de hoogste kringen binnen de kerk is verzwegen. De gevolgen van het onthulde schandaal zijn niet te overzien en zal hun levens voorgoed veranderen.

Productiemaatschappij: Mandarin Films, Scope Pictures (co-production)