compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Halloween

Halloween

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

horror, thriller

Pitch van Halloween
Jamie Lee Curtis (Laurie Strode)
Jamie Lee Curtis (Laurie Strode)
Delen op facebook
Halloween
Nederlandse première: 1-11-2018
Verenigde Staten, 2018, 106 min,
Laurie Strode ontsnapte veertig jaar geleden aan slachtpartij die Michael Myers aanrichtte tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar.
trailer en bijzonderheden over Halloween
De film opende in de VS de eerste twee weken op de eerste plek.
Aanloop van Halloween
Jamie Lee Curtis brak door op twintigjarige leeftijd met de film Halloween (1978), daarna maakte ze een serie horrorfilms wat haar de bijnaam gaf 'The Scream Queen', maar ook 'The Body' omdat ze vaak schaars gekleed ging of dood ging in films.
Dit is de eerste horrorfilm van regisseur David Gordon Green.
BioscoopAgenda van Halloween

Halloween in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Halloween zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Jamie Lee Curtis keert terug in de iconische rol. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan de slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over de gemaskerde seriemoordenaar.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Michael Myers is terug...

In Halloween keert Jamie Lee Curtis terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar. Horrorlegende John Carpenter werkte aan de film als uitvoerend producent en als adviseur bij de opnames. Hij deed dit samen met de meest toonaangevende horrorproducent van dit moment Jason Blum (Get Out, Split, The Purge, Paranormal Activity). Filmmakers David Gordon Green (regie & scenario) en Danny McBride (scenario) hebben zich laten inspireren door Carpenters klassieker uit 1978, en schreven een verhaal dat na de gebeurtenissen uit die film een nieuwe weg inslaat.