compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Halloween

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Halloween

Jamie Lee Curtis (Laurie Strode)

Jamie Lee Curtis (Laurie Strode)

Delen op facebook
Halloween
Nederlandse première: 1-11-2018
Verenigde Staten, 2018, 106 min,

Laurie Strode ontsnapte veertig jaar geleden aan slachtpartij die Michael Myers aanrichtte tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar.

Bekijk bij:

meJane

Halloween trailer en bijzonderheden

De film opende in de VS de eerste twee weken op de eerste plek.

Trailer van HalloweenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Halloweenhttps://i1.ytimg.com/vi/Yn2v_6DvcVE/hqdefault.jpg2018-09-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jamie Lee Curtis brak door op twintigjarige leeftijd met de film Halloween (1978), daarna maakte ze een serie horrorfilms wat haar de bijnaam gaf 'The Scream Queen', maar ook 'The Body' omdat ze vaak schaars gekleed ging of dood ging in films.
Dit is de eerste horrorfilm van regisseur David Gordon Green.

Synopsis distributeur

Michael Myers is terug...

In Halloween keert Jamie Lee Curtis terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar. Horrorlegende John Carpenter werkte aan de film als uitvoerend producent en als adviseur bij de opnames. Hij deed dit samen met de meest toonaangevende horrorproducent van dit moment Jason Blum (Get Out, Split, The Purge, Paranormal Activity). Filmmakers David Gordon Green (regie & scenario) en Danny McBride (scenario) hebben zich laten inspireren door Carpenters klassieker uit 1978, en schreven een verhaal dat na de gebeurtenissen uit die film een nieuwe weg inslaat.

Productiemaatschappij: Blumhouse Productions, Miramax, Rough House Pictures, Trancas International Films, Universal Pictures

Cast & Regisseur