compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Hellboy

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Hellboy

David Harbour (Hellboy)

David Harbour (Hellboy)

Delen op facebook
Hellboy
Nederlandse première: 11-4-2019
Verenigde Staten, 2019, 121 min,

Hellboy (David Harbour) raakt verstrikt tussen de werelden van het bovennatuurlijke en de menselijke, oorlogen en een wraakzuchtige tovenares Nimue alias ‘The Blood Queen’. Hellboy is de enige die mogelijk genoeg kracht bezit om haar te kunnen stoppen.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXAmazon Prime Video

Hellboy trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de Dark Horse Comics van Mike Mignola. Dit is geen continuering van de eerdere versies, maar een totale re-boot als lijkt qua uiterlijk Hellboy op de eerdere versie van Ron Perlman.

Trailer van HellboyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hellboyhttps://i1.ytimg.com/vi/nfkf57ZtKkQ/hqdefault.jpg2019-03-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Ron Perlman had eerder de rol van Hellboy in Hellboy (2004) en Hellboy II: The Golden Army (2008), oorspronkelijk zou Perlman ook in deel 3 deze rol op zich nemen, maar de ontwikkeling viel volledig stil. Uiteindelijk liepen Perlman en Guillermo del Toro die de eerdere versies regisseerde, van het project weg, om in 2017 nieuw leven in te blazen via een twitter-actie, zowel Perlman als del Torro zijn geen onderdeel van deze film..

Hellboy - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hellboy in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Hellboy “Legendary as Fuck”. In deze keiharde actiefilm, gebaseerd op de Dark Horse Comics van Mike Mignola, zit de legendarische half demonische superheld Hellboy (David Harbour) gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld.

Hellboy “Legendary as Fuck”. In deze keiharde actiefilm, gebaseerd op de Dark Horse Comics van Mike Mignola, zit de legendarische half demonische superheld Hellboy (David Harbour) gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld. Al vechtend tegen woeste reuzen op het Engelse platteland stuit hij op Nimue alias ‘The Blood Queen’ (Milla Jovovich), een uit de dood herrezen tovenares die zint op wraak op de mensheid. Hellboy is de enige die mogelijk genoeg kracht bezit om haar te kunnen stoppen. Betekent dit het einde van de wereld? Hell no! Een bloederige strijd staat op het punt te beginnen…

Productiemaatschappij: Campbell Grobman Films, Dark Horse Entertainment, Lawrence Gordon Productions, Millennium Films, Nu Boyana FX

Cast & Regisseur

Milla Jovovich

Nimue the Blood Queen
Ian McShane

Professor Bruttenholm
Daniel Dae Kim

Ben Daimio
Thomas Haden Church

Lobster Johnson
Neil Marshall

Regisseur