compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Immortel (Ad Vitam)

Immortel (Ad Vitam)

***00
Waardering: 3/5

La Femme Piège

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, drama, science fiction

Pitch van Immortel (Ad Vitam)
Immortel (ad vitam) 1
Immortel (ad vitam) 1
Delen op facebook
Immortel (Ad Vitam)
Nederlandse première: 2004
Frankrijk, 2000, 102 min,
New York, 2025. Ergens op één van de drie niveaus van New York City huilt een blauwharige vrouw blauwe tranen. Haar naam is Jill Bioskop. Ze weet het nog niet, maar Horus, de Egyptische god met het valkenhoofd, heeft het halve universum doorkruist om met haar voor zijn nageslacht te zorgen. Horus werd door zijn gelijken ter dood veroordeeld en heeft nog slechts zeven dagen om Jill te vinden en te verleiden. Hiervoor moet hij bezit nemen van een menselijk lichaam. Alcide Nicopol is de uitverkorene, een politieke gevangene die dertig jaar geleden werd ingevroren.
bijzonderheden over Immortel (Ad Vitam)
Gebaseerd op de stripverhalen van Enki Bilal zelf. In de film heeft de stad New York drie niveaus en gaat de Egyptische god Horus op zoek naar Jill om haar verleiden. Ondertussen vliegt de piramide van de goden boven Manhattan, smeden buitenaardse wezens complotten in wolkenkrabbers en waart er een niet-menselijke seriemoordenaar rond op niveau 1.
Aanloop van Immortel (Ad Vitam)
Enki Bilal regisseerde eerder "Bunker Palace Hôtel" (1989) en Tykho Moon (1996). De Duitse acteur Thomas Kretschmann speelde ook in Stalingrad (1993), The Pianist (2002), Der Untergang (2004) en Resident Evil: Apocalypse (2004). Hoofdrolspeelster Linda Hardy's tweede speelfilm. Ze debuteerde in Jean-Marc Longvals "Recto/Verso" (1999).
BioscoopAgenda van Immortel (Ad Vitam)

Immortel (Ad Vitam) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Immortel (Ad Vitam) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


2025. Jill Bioskop schrijft artikelen op een oude typemachine, waardoor ze teruggaat in de tijd. Ondertussen wordt haar geliefde vermoord.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen