compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Indisch Zwijgen

Voor alle leeftijden

Pitch van Indisch Zwijgen

Indisch Zwijgen filmstill

Indisch Zwijgen filmstill

Delen op facebook
Indisch Zwijgen
Nederlandse première: 24-11-2022
Nederland, 2022, 60 min,

In Indisch Zwijgen duiken jonge kunstenaars duiken in hun familieverleden om de generaties stilte over de Nederlands-Indische geschiedenis te doorbreken.

Indisch Zwijgen trailer

Trailer van Indisch ZwijgenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Indisch Zwijgenhttps://i1.ytimg.com/vi/4qpRR3aLcLQ/hqdefault.jpg2022-10-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Indisch Zwijgen - Bioscopen, Tijden & Tickets

Indisch Zwijgen in de bioscoop

Wil je Indisch Zwijgen zien? Koop of huur de film hier:Drie jonge kunstenaars duiken in hun familieverleden om de generaties stilte over de Nederlands-Indische geschiedenis te doorbreken.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In dit programma zien we een selectie van moedige films van aanstormende talenten, die themas die normaal gezegd verzwegen worden bespreekbaar maken.

In dit programma zien we een selectie van moedige films van aanstormende talenten, die themas die normaal gezegd verzwegen worden bespreekbaar maken. Suni en Indisch zwijgen zijn films die allebei dat wat onbesproken blijft, proberen open te breken en zich uitspreken over onderwerpen waar een taboe op ligt. Op een broeierige zomerdag bereidt Danaé, een jonge vrouw, zich voor op een belangrijke auditie. Het is moeilijk om haar aandacht erbij te houden omdat deze steeds opnieuw wordt opgeëist door ongewenst contact (Suni, 30 min). Drie Indische kunstenaars gaan de confrontatie aan met hun familie om te onderzoeken waarom zij generaties lang gezwegen hebben over Nederlands-Indië (Indisch Zwijgen, 32 min). We zien krachtige vrouwen van in de twintig, zowel op beeld als achter de camera, die de confrontatie met moeilijke themas niet schuwen.

Productiemaatschappij: There Will Be Film