compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Jackson County Jail

Jackson County Jail

**1/200
Waardering: 2.8/5

drama

Pitch van Jackson County Jail
Dinah werkt in een reclamebureau, maar keert Los Angeles en haar veelbelovende carrière de rug toe als ze verneemt dat haar vriend haar bedriegt. Onderweg naar New York pikt ze enkele jonge lifters op, die haar in elkaar slaan en van haar auto beroven. Eenmaal bij bewustzijn komt ze terecht in een afgelegen westernstadje waar ze in de gevangenis belandt. Daar wordt ze het slachtoffer van een psychopathische bewaker die haar slaat en verkracht. Dinah doodt de bewaker en ontsnapt met een medegevangene.
Delen op facebook
Jackson County Jail
Verenigde Staten, 1976, 89 min,
bijzonderheden over Jackson County Jail
Roger Cormans New World Pictures scoorde destijds een kleine hit met deze 'prison exploitation movie' (onder de slogan: 'The cops are there to protect her. But who will protect her from the cops?'). Dankzij zijn schijnbaar feministisch standpunt kreeg de film veel krediet bij de critici.
Aanloop van Jackson County Jail
Michael Miller regiseerde eerder "Street Girls".
BioscoopAgenda van Jackson County Jail

Jackson County Jail in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Jackson County Jail zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Dinah werkt in een reclamebureau, maar keert Los Angeles en haar veelbelovende carrière de rug toe als ze verneemt dat haar vriend haar bedriegt. Onderweg naar New York pikt ze enkele jonge lifters op, die haar in elkaar slaan en van haar auto beroven. Eenmaal bij bewustzijn komt ze terecht in een afgelegen westernstadje waar ze in de gevangenis belandt. Daar wordt ze het slachtoffer van een psychopathische bewaker die haar slaat en verkracht. Dinah doodt de bewaker en ontsnapt met een medegevangene.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen