compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Kiddo

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch

In Kiddo
Delen op facebook
Kiddo
Nederlandse première: 5-7-2023
Nederland, 2023, 91 min,

Bekijk bij:

meJane

Kiddo trailer

Trailer van KiddoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Kiddohttps://i1.ytimg.com/vi/hCD80UeddsU/hqdefault.jpg2023-06-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Kiddo - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kiddo in de bioscoop

Wil je Kiddo zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Lu wordt uit het kindertehuis meegenomen door haar excentrieke moeder. Tijdens hun reis naar het oosten dromen ze allebei van om eindelijk bij elkaar te blijven.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De 11-jarige Lu woont in een pleeggezin wanneer haar lang afwezige moeder Karina onverwachts opduikt. Klaar om weer haar moeder te zijn, neemt ze haar Lu mee op een avontuurlijke roadtrip in haar afgeragde sportwagen, helemaal naar Polen.

De 11-jarige Lu woont in een pleeggezin en droomt ervan om haar lang afwezige moeder Karina weer te zien. Naar het schijnt leeft ze als een ware filmster in Hollywood - ze doet zelfs haar eigen stunts. Als Karina onverwachts opduikt neemt ze Lu, zonder dat haar pleeggezin dat weet, mee op een avontuurlijke roadtrip in haar afgeragde sportwagen. Ze gaan naar Lu’s oma, helemaal in Polen, om een stapel geld op te halen die Karina daar jaren eerder heeft verstopt. Zo kunnen ze opnieuw beginnen en voor altijd samen zijn, belooft Karina. Het wordt een spannende en opwindende rit, want Karina’s levensmotto is ‘alles of niets’. Maar gaandeweg beseft Lu dat ‘gewoon een beetje’ ook al heel fijn kan zijn. Kiddo is de debuutspeelfilm van Zara Dwinger en ging in wereldpremière tijdens het filmfestival van Berlijn. Met een knipoog naar het lovers-on-the-run genre biedt Kiddo een fris perspectief op het leven van een imperfecte ouder en het beschermen van je eigen grenzen als kind.

Productiemaatschappij: Studio Ruba