compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

L'amour/La mort

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van L'amour/La mort

L'amour/La mort filmstill

L'amour/La mort filmstill

Delen op facebook
L'amour/La mort
Nederlandse première: 6-10-2022
België, Nederland, 2022, 92 min,

In L'amour/La mort kiezen we steeds voor de liefde, terwijl een gebroken hart altijd op de loer ligt. Elke liefde, hoe gelukkig ook, eindigt vroeg of laat ongelukkig; hetzij door verlies, hetzij door de dood van een van beide, hetzij door een verbroken verbond. Het zijn de kanten van dezelfde medaille.

L'amour/La mort trailer

Trailer van L'amour/La mortBekijk de trailer en de beste filmstills van de film L'amour/La morthttps://i1.ytimg.com/vi/-MDw7jue-sM/hqdefault.jpg2022-08-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Filmmaker Ramón Gieling maakte eerder Sisyphus at Work (2020), The Disciples - een straatopera (2018), en Johan Cruijff - En Un Momento Dado (2003).

L'amour/La mort - Bioscopen, Tijden & Tickets

L'amour/La mort in de bioscoop

Wil je L'amour/La mort zien? Koop of huur de film hier:Elke liefde, hoe gelukkig ook, eindigt vroeg of laat ongelukkig; hetzij door verlies, hetzij door de dood.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Persoonlijke liefdesgeschiedenissen houden in de muzikale en cinematografische odyssee L’Amour/ La Mort het geheime verbond tussen de liefde en de dood tegen het licht. Waarom streven we naar liefde als het ons zoveel pijn kan doen?

In L’Amour/ La Mort wordt het verbond tussen de liefde en verlies tegen het licht gehouden aan de hand van onuitwisbare liefdesverhalen. Enkele personages vertellen over de reikwijdte van hun liefde en het verlies ervan, het verzorgen van een partner met dementie en de zoektocht naar ware liefde. Waarom blijven we streven naar het vinden van liefde, als die ons zo kan verwonden. De verhalen worden verweven met tijdloze werken uit de schilderkunst en de muziekgeschiedenis, want daar waar geen woorden meer zijn, is er kunst en muziek. Opdat de optelling de schitterende pijn van de liefde in volle omvang doet binnenkomen.

Productiemaatschappij: Doxy