compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 21-1 t/m 27-1
Film van de week!
MENU

La Holandesa

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van La Holandesa

Delen op facebook
La Holandesa
Nederlandse première: 26-4-2018
Nederland, 2017, 92 min,

Op vakantie in Chili reist een Nederlandse vrouw na een knallende ruzie met haar partner alleen verder. Onderweg ontmoet ze het jongetje Messi, die haar moedergevoelens stevig aanwakkert.

Bekijk bij:

videoland

La Holandesa trailer en bijzonderheden

Regiedebuut van Marleen Jonkman met veel panorama-opnames van de natuur en steden in Chili.

Trailer van La HolandesaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film La Holandesahttps://i1.ytimg.com/vi/guI_Ulhy_us/hqdefault.jpg2018-03-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Cameraman Jeroen de Bruin fotografeerde eerder de films Black Out, Soof en De Gelukkige Huisvrouw.

La Holandesa - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

Een toevallige ontmoeting tussen een Nederlandse vrouw en een Chileens jongetje is het begin van een ontwapenend avontuur door het adembenemende landschap van Chili.

Maud en Frank zijn op vakantie in Chili voor een nieuwe start. Na jarenlang proberen, hebben ze te horen gekregen dat ze nooit kinderen kunnen krijgen. Maar Maud accepteert het niet en verdwijnt na een knallende ruzie. In haar eentje reist ze van het zuiden naar het noorden van Chili en ontmoet onderweg het jongetje Messi. De toevallige ontmoeting tussen de twee is het begin van een ontwapenend avontuur door het adembenemende landschap van Chili.

Productiemaatschappij: Camelot, Cine Complete Postproduction, Edition Salzgeber, FATT Productions, Loft Sound Studio Bremen, Lucho Film, September Film, Smarthouse Films, Versteeg Wigman Sprey Advocaten