compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

La Quietud

***00
Waardering: 3/5

De rust

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van La Quietud

Berenice Bejo (Eugenia / Daughter) en Martina Gusman (Mia / Daughter)

Berenice Bejo (Eugenia / Daughter) en Martina Gusman (Mia / Daughter)

Delen op facebook
La Quietud
Nederlandse première: 22-8-2019
Argentinië, 2018, 111 min,

Het weerzien van twee ogenschijnlijke identieke zussen opent een pandoradoos van geheimen uit het verleden van de dochters en hun moeder. Niet alleen de verschillen komen naar boven maar ook hun botsende voorkeuren voor dezelfde mannen. Dit alles in het 'stulpje' 'La Quietud', de Rust, genaamd.

Bekijk bij:

Cinemember

La Quietud trailer en bijzonderheden

De film was genomineerd voor Beste Film tijdens het Valladolid International Film Festival 2018. Actrice Graciela Borges won voor haar vertolking van de moeder de juryprijs voor Beste Actrice twens het FEST International Film Festival 2019.

Trailer van La QuietudBekijk de trailer en de beste filmstills van de film La Quietudhttps://i1.ytimg.com/vi/z8yHfQAG_Sc/hqdefault.jpg2019-07-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Pablo Trapero debuteerde zeer succesvol met Mundo Grúa (1999), en is vooral bekend van de zeer succesvolle El Clan (2015). Hij werkte eerder met Martina Gusman in de film Leonera (2008), sindsdien gezien als zijn muze. Hij maakte met haar Carancho (2010). Ze zijn getrouwd en hebben samen een kind.

Bérénice Bejo die de zus Eugenia speelt is een Argentijnse die op jonge leeftijd naar Frankrijk is geëmigreerd en daar is opgeleid tot actrice, deze film wordt haar eerste Spaanstalige film. Ze is vooral bekend van A Knight's Tale (2001) The Artist (2011).
Graciela Borges die moerder Esmeralda speelt, is de grande dame van de Argentijnse cinema, ze is in Nederland vooral bekend van Monobloc (2005) en La Ciénaga (2001).

La Quietud - Bioscopen, Tijden & Tickets

La Quietud in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je La Quietud zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het weerzien van twee ogenschijnlijke identieke zussen opent een pandoradoos van geheimen uit het verleden van de dochters en hun moeder. Niet alleen de verschillen komen naar boven maar ook hun botsende voorkeuren voor dezelfde mannen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hoewel zussen Mia en Eugenia al jaren op andere werelddelen wonen, hebben ze hun hechte band altijd weten te behouden. Als hun vader een beroerte krijgt en in een coma terechtkomt, keert Eugenia vanuit Parijs terug naar La Quietud, het landgoed van haar familie vlakbij Buenos Aires. Al snel na de hereniging met haar zus en moeder, worden de drie vrouwen geforceerd hun trauma’s uit het verleden onder ogen te komen en verborgen geheimen bekend te maken.

Productiemaatschappij: Matanza Cine, Televisión Federal (Telefe)

Cast & Regisseur

Berenice Bejo

Eugenia / Daughter
Edgar Ramirez

Vincent / Eugenia's boyfriend
Martina Gusman

Mia / Daughter
Graciela Borges

Esmeralda / Mother
José Luis Arias

Guardia / Doctor
Pablo Trapero

Regisseur
La Quietud poster