compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

La Régate

The Boat Race

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch

In La Régate leeft de vijftienjarige Alex in een dagelijkse hel met zijn loshandige vader. Hij vindt zijn uitlaatklep in het roeien. Sergi, zijn coach, en Muriel, het jonge meisje op wie hij verliefd is, zorgen dat hij zich weer menselijk voelt en hij zet zijn zinnen op de Belgische Kampioenschappen.
Delen op facebook
La Régate
België, Frankrijk, Luxemburg, 2009, 100 min,

Bekijk bij:

Cinemember

La Régate trailer en bijzonderheden

Joffrey Verbruggen won Meest Belovende Acteur tijdens Magritte Awards, Belgium 2011.

Trailer van La RégateBekijk de trailer en de beste filmstills van de film La Régatehttps://i1.ytimg.com/vi/eFkTry9td9g/hqdefault.jpg2021-05-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste speelfilm van regisseur Bernard Bellefroid, die eerder twee documentaires maakte, waaronder Rwanda, les collines parlent (2005).

La Régate - Bioscopen, Tijden & Tickets

La Régate in de bioscoop

Wil je La Régate zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

De vijftienjarige Alex vindt in het roeien een uitlaatklep voor zijn geweldadige thuissituatie. Zijn roeitrainer en het meisje waar hij verliefd op is laten hem weer menselijk voelen.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Artémis Productions, Backup Media (funding), Belgacom TV (co-production), CinéCinéma (participation), COF, Cofinova 5 (in association with), Eurimages (support), Fonds National de Soutien à la Production Audiovis, Liaison Cinématographique, MEDIA Programme of the European Union (support), Radio Télévision Belge Francophone (RTBF) (co-prod, Région Wallone (participation), Samsa Film, Tax Shelter ING Invest de Tax Shelter Productions , Tax Shelter Productions (support), TPS