compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > La terra dell'abbastanza

La terra dell'abbastanza

***1/20
Waardering: 3.5/5

Boys Cry

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

drama, filmhuis

Pitch van La terra dell'abbastanza
Delen op facebook
La terra dell'abbastanza
Nederlandse première: 20-6-2019
Italië, 2018, 95 min,
Beste vrienden Mirko en Manolo wonen met hun alleenstaande ouders in de buitenwijken van Rome. Zij leven in armoedige omstandigheden en moeten hun steentje bijdragen om de huishoudens draaiende te houden. De jongens delen dezelfde dromen over een leven met vrouwen, seks en geld...
La terra dell'abbastanza trailer
La terra dell'abbastanza - Bioscopen, Tijden & Tickets

La terra dell'abbastanza in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je La terra dell'abbastanza zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor La terra dell'abbastanza.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Beste vrienden Mirko en Manolo wonen met hun alleenstaande ouders in de buitenwijken van Rome. Zij leven in armoedige omstandigheden en moeten hun steentje bijdragen om de huishoudens draaiende te houden. De jongens delen dezelfde dromen over een leven met vrouwen, seks en geld. Als ze per ongeluk iemand aanrijden en hierdoor betrokken raken bij de lokale maffia verandert dit hun manier van leven en hun vriendschap radicaal. Al snel leven ze in weelde en raken ze bedwelmd door het snelle geld en verliezen ze het contact met de werkelijkheid. De vrienden raken steeds verder verwijderd van hun oude leven, ze belanden in een spiraal van geweld en slaan daarmee een weg in die onomkeerbaar lijkt. De debuterende filmmakers Damiona en Fabio D’Innocenzo wonnen in Italië de Silver Ribbon; een prijs van journalisten voor het script en de regie.