compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Land

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Land

Delen op facebook
Land
Nederlandse première: 17-6-2021
Verenigde Staten, 2021, 90 min,

In Land verdwijnt Elle zekerheid onder het bestaan van Edee na een ingrijpende gebeurtenis. Ze besluit naar de Rocky Mpuntains af te reizen in de wildernis van Wyoming een kluizenaarsbestaan op te pakken. Een stadsmens is niet bestand tegen zo'n leven en ze krijgt onverwacht coaching van een jager.

Bekijk bij:

CinememberAmazon Prime Video

Land trailer en bijzonderheden

Robin Wright was aanvankelijk alleen als regisseur verbonden, maar toen zich allerlei planningsproblemen de kop op staken, nam zij ook de productie voor haar rekening.
Haar ex-man Sean Penn regisseerde de biopic Into the Wild (2007) regisseerde over Chris McCandless, een man die de beschaving achter zich laat om alleen in de natuur te leven.

Trailer van LandBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Landhttps://i1.ytimg.com/vi/6zmyRT9Muws/hqdefault.jpg2021-03-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Het regiedebuut van actrice Robin Wright vooral bekend van Netflix-serie "House of Cards" ze speelde eerder in de succesvolle films Wonder Woman 1984 (2020), Blade Runner 2049 (2017) en Justice League (2017).
Demin Bichir vooral bekend van de Amerikaanse versie van de serie The Bridge was eerder te zien in The Grudge (2020), The Hateful Eight (2015), Machete Kills (2013) en The Heat (2013.

Land - Bioscopen, Tijden & Tickets

Land in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Land zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember Amazon Prime Video

Een vrouw kiest voor een kluizenaarsbestaan in de wildernis van Wyoming na een ingrijpende gebeurtenis in haar leven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Land is het filmregiedebuut van de veelgeprezen actrice Robin Wright (House of Cards), een aangrijpend verhaal over een vrouw die op zoek gaat naar de zin van haar leven in de uitgestrekte wildernis van Amerika.

Land is het filmregiedebuut van de veelgeprezen actrice Robin Wright (House of Cards), een aangrijpend verhaal over een vrouw die op zoek gaat naar de zin van haar leven in de uitgestrekte wildernis van Amerika. In de nasleep van een hartverscheurende gebeurtenis, voelt Edee (Wright) zich niet meer verbonden met de wereld die een vreemde plek voor haar is geworden. In deze onzekerheid trekt ze zich terug en vertrekt ze in haar eentje naar de prachtige, maar meedogenloze wildernis van de Rocky Mountains. Nadat een lokale jager (Demin Bichir) haar redt van de dood, moet ze een manier vinden om haar leven opnieuw op te pakken.

Productiemaatschappij: Big Beach Films, Cinetic Media (financing), Nomadic Pictures

Cast & Regisseur