compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Lapsis

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Lapsis

Delen op facebook
Lapsis
Nederlandse première: 12-8-2021
Verenigde Staten, 2020, 108 min,

In Lapsis neemt Ray een rare klus aan — in de hoop om genoeg te verdienen om zijn zieke broer te kunnen onderhouden — en belandt in de wereld van Quantum-banking — het nieuwe wilde westen van de financiële wereld — waarvoor er flink bekabeld moet worden.

Bekijk bij:

Lapsis trailer en bijzonderheden

De jongere halfbroer van filmmaker Noah Hutton, Babe Howard, speelt Jaime. Ze hebben allebei dezelfde moeder, actrice Debra Winger. Haar man en Babe's vader is Arliss Howard, die Dr. Mangold in de film speelt.

Trailer van LapsisBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Lapsishttps://i1.ytimg.com/vi/9snUmbZwi2k/hqdefault.jpg2021-07-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste speelfilm van regisseur Noah Hutton die een internationale distributie krijgt. Ook hoofdrolspeler Dean Imperial debuteert met deze film.

Lapsis - Bioscopen, Tijden & Tickets

Lapsis in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Lapsis zien? Koop of huur de film hier:Bezorger Ray worstelt om zichzelf en zijn zieke jongere broer te onderhouden en neemt een vreemde baan aan in een vreemd nieuw rijk van de klus-economie.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Queens, New York, tegenwoordige tijd, maar net even anders. De komst van Quantum-banking zet de financiële wereld op zijn kop. Om maximaal te profiteren van de nieuwe technologie, moet er bekabeld worden. Overal en onmiddellijk. Het werk is zwaar, niet zonder controverse, maar lucratief. Om de medische kosten voor de behandeling van zijn invalide broer te betalen, schrijft Ray Tincelli zich in voor de job. Met alle goede bedoelingen komt hij terecht in een wespennest van afgunst en competitie en een verzetsbeweging die strijd voor rechtvaardigheid.

Productiemaatschappij: Couple 3 Films