compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Lara

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Lara

Delen op facebook
Lara
Nederlandse première: 1-10-2020
Duitsland, 2019, 98 min,

In Lara is het vandaag de 60ste verjaardag van Lara en vanavond geeft haar zoon Viktor het belangrijkste pianoconcert uit zijn carrière. Zij was tenslotte de motor achter zijn muzikale carrière maar hij is al weken onbereikbaar en niets wijst erop dat Lara welkom zal zijn bij zijn debuutoptreden. In een desperate actie koopt ze alle overgebleven kaartjes en deelt ze uit aan iedereen die ze tegenkomt, maar de gebeurtenissen beginnen uit de hand lopen.

Bekijk bij:

CinemembermeJane

Lara trailer en bijzonderheden

De film won vele filmprijzen en maar liefst drie tijdens het Karlovy Vary International Film Festival 2019, waaronder voor Beste Actrice voor Corinna Harfouch.

Trailer van LaraBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Larahttps://i1.ytimg.com/vi/jlfLFbvLnLY/hqdefault.jpg2020-03-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jan-Ole Gerster werkte al eerder samen met acteur Tom Schilling in zijn regisseursdebuut Oh Boy (2012). Schilling was eerder te zien in Werk ohne Autor (2018) en Der Baader Meinhof Komplex (2008).
Corinna Harfouch was eerder te zien in Der Untergang (2004) als Magda Goebbels en Die Wand (1999).

Lara - Bioscopen, Tijden & Tickets

Lara in de bioscoop

Wil je Lara zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember

Het is Lara's 60ste verjaardag en vanavond zal haar zoon zijn debuut pianoconcert geven. Lara was de motor achter zijn muzikale carrière in kaart, maar Lara lijkt niet welkom bij zijn debuutoptreden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Vandaag is het Lara’s zestigste verjaardag en de dag waarop haar zoon Viktor een pianorecital zal geven met een eigen compositie. Hij is echter het huis en zijn veeleisende moeder ontvlucht en laat ook die dag niets van zich horen. Haar pogingen tot contact worden tegengewerkt door familieleden die haar duidelijk maken dat ze Viktor met rust moet laten. Uit wanhoop koopt ze de laatste concertkaarten op en deelt die uit aan oude bekenden. Het wordt een dag en avond vol bijzondere ontmoetingen en verrassingen.

Productiemaatschappij: Schiwago Film, Studiocanal Film (Co-Producer)