compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Leave No Trace

Leave No Trace

***1/20
Waardering: 3.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

drama, filmhuis

Pitch van Leave No Trace
Delen op facebook
Leave No Trace
Nederlandse première: 8-11-2018
Verenigde Staten, 2018, 109 min,
Een ex-militair en zijn dertienjarige dochter leven in de wildernis aan de rand van Portland, Oregon. Wanneer ze ontdekt worden, komen ze in handen van de sociale dienst. Aanpassen aan een regulier leven is niet zo comfortabel als je de vrijheid van de wildernis kent.
trailer en bijzonderheden over Leave No Trace
Nieuwkomer Thomasin Harcourt McKenzie werd al tweemaal genomineerd voor de prijs van beste nieuwkomer voor haar vertolking in deze film.
Aanloop van Leave No Trace
Eerste hoofdrol in een speelfilm voor Thomasin Harcourt McKenzie. Ben Foster werd bekend door zijn rollen in Hell or High Water en The Messenger.
Debra Granik regisseerde eerder Down to the Bone (2004), Winter's Bone (2010) en Stray Dog (2014).
BioscoopAgenda van Leave No Trace

Leave No Trace in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Leave No Trace zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een vader en zijn dertienjarige dochter leven in de wildernis aan de rand van Portland, Oregon. Wanneer ze ontdekt worden, komen ze in handen van de sociale dienst.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Leave No Trace is de nieuwste indringende film van Debra Granik (Winter’s Bone, Stray Dog, Down to the Bone).

Leave No Trace is de nieuwste indringende film van Debra Granik (Winter’s Bone, Stray Dog, Down to the Bone). Tienermeisje Tom (nieuwkomer Thomasin Harcourt McKenzie) en haar vader Will die vroeger in het leger zat (Ben Foster uit Hell or High Water en The Messenger) houden zich al jaren schuil in Forest Park, een groot bos aan de rand van Portland, Oregon. Door een toevallige ontmoeting worden ze ontdekt, waarna ze uit het park verwijderd worden en in handen komen van de sociale dienst. Ze proberen zich aan hun nieuwe omgeving aan te passen, totdat een plotse beslissing hen op een gevaarlijke tocht door de wildernis stuurt. Samen zoeken ze volledige onafhankelijkheid en zien zij zich gedwongen om hun tegenstrijdige wensen onder ogen te komen; aan de ene kant willen ze ergens bij horen, aan de andere kant hebben ze een sterke drang om op zichzelf te leven.