compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 9-12 t/m 15-12
Film van de week!
MENU

Leave No Trace

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Leave No Trace

Delen op facebook
Leave No Trace
Nederlandse première: 8-11-2018
Verenigde Staten, 2018, 109 min,

Een ex-militair en zijn dertienjarige dochter leven in de wildernis aan de rand van Portland, Oregon. Wanneer ze ontdekt worden, komen ze in handen van de sociale dienst. Aanpassen aan een regulier leven is niet zo comfortabel als je de vrijheid van de wildernis kent.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Leave No Trace trailer en bijzonderheden

Nieuwkomer Thomasin Harcourt McKenzie werd al tweemaal genomineerd voor de prijs van beste nieuwkomer voor haar vertolking in deze film.

Trailer van Leave No TraceBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Leave No Tracehttps://i1.ytimg.com/vi/MaZ23UVoC9Q/hqdefault.jpg2018-09-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste hoofdrol in een speelfilm voor Thomasin Harcourt McKenzie. Ben Foster werd bekend door zijn rollen in Hell or High Water en The Messenger.
Debra Granik regisseerde eerder Down to the Bone (2004), Winter's Bone (2010) en Stray Dog (2014).

Leave No Trace - Bioscopen, Tijden & Tickets

Leave No Trace in de bioscoop

Wil je Leave No Trace zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een vader en zijn dertienjarige dochter leven in de wildernis aan de rand van Portland, Oregon. Wanneer ze ontdekt worden, komen ze in handen van de sociale dienst.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Leave No Trace is de nieuwste indringende film van Debra Granik (Winter’s Bone, Stray Dog, Down to the Bone).

Leave No Trace is de nieuwste indringende film van Debra Granik (Winter’s Bone, Stray Dog, Down to the Bone). Tienermeisje Tom (nieuwkomer Thomasin Harcourt McKenzie) en haar vader Will die vroeger in het leger zat (Ben Foster uit Hell or High Water en The Messenger) houden zich al jaren schuil in Forest Park, een groot bos aan de rand van Portland, Oregon. Door een toevallige ontmoeting worden ze ontdekt, waarna ze uit het park verwijderd worden en in handen komen van de sociale dienst. Ze proberen zich aan hun nieuwe omgeving aan te passen, totdat een plotse beslissing hen op een gevaarlijke tocht door de wildernis stuurt. Samen zoeken ze volledige onafhankelijkheid en zien zij zich gedwongen om hun tegenstrijdige wensen onder ogen te komen; aan de ene kant willen ze ergens bij horen, aan de andere kant hebben ze een sterke drang om op zichzelf te leven.

Productiemaatschappij: Bro, First Look Media, Harrison Productions

Cast & Regisseur