compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU

Lola vers la mer

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch

In Lola vers la mer is de relatie van Lola met haar vader tot een dieptepunt gedaald. Lola, 18 jaar oud, woont in een pleeggezin met Samir, haar enige vriendin. Impulsief en eenzaam probeert ze haar diploma als dierenartsassistent te halen. Wanneer haar moeder overlijdt moet ze ineens met haar vader samenwerken.
Delen op facebook
Lola vers la mer
Nederlandse première: 25-3-2021
België, Frankrijk, 2019, 87 min,

Bekijk bij:

Lola vers la mer trailer en bijzonderheden

Mya Bollaers won een Margritte Award in België als meest belovende acteur.

Trailer van Lola vers la merBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Lola vers la merhttps://i1.ytimg.com/vi/YbvzGGivg18/hqdefault.jpg2020-02-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Laurent Micheli is bekend als acteur en regisseur van onder meer "Even Lovers Get the Blues" (2016) en Alice (2007).

Lola vers la mer - Bioscopen, Tijden & Tickets

Lola vers la mer in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Met haar roze haar en skateboard is Lola een opvallende verschijning. De impulsieve 18-jarige staat lijnrecht tegenover haar vader Philippe, die haar twee jaar eerder uit huis zette omdat ze transgender is. Als haar moeder overlijdt willen Lola en haar vader allebei maar één ding: de laatste wens van haar moeder eren en de as uitstrooien over zee bij het familievakantiehuisje in de duinen. Deze wens dwingt hen echter om samen een roadtrip te ondernemen naar de Belgische kust. Met grote tegenzin stappen de twee in de auto, waar ze elkaar niet langer kunnen ontwijken.

Productiemaatschappij: 10:15! Productions, Lunanime, Wrong Men North

Cast & Regisseur