compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Lourdes

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Lourdes

Lourdes filmstill

Lourdes filmstill

Delen op facebook
Lourdes
Nederlandse première: 24-6-2021
Frankrijk, 2019, 92 min,

Lourdes is een klein stadje in het zuiden van Frankrijk waar 160 jaar geleden de Maagd Maria verscheen aan Bernadette Soubirous. Nu is het een plek waar dagelijks duizenden pelgrims uit de hele wereld samenkomen in de hoop op een wonder. Zij strelen de grot van Lourdes en delen er hun dromen, hoop en verdriet...

Lourdes trailer

Trailer van LourdesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Lourdeshttps://i1.ytimg.com/vi/sS6OQ60gvyk/hqdefault.jpg2021-02-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Lourdes - Bioscopen, Tijden & Tickets

Lourdes in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Lourdes zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Lourdes is een klein stadje in het zuiden van Frankrijk waar 160 jaar geleden de Maagd Maria verscheen aan Bernadette Soubirous. Nu is het een plek waar dagelijks duizenden pelgrims uit de hele wereld samenkomen in de hoop op een wonder. Zij strelen de grot van Lourdes en delen er hun dromen, hoop en verdriet. De Franse filmmakers Thierry Demaizière en Alban Teurlai volgen een aantal pelgrims op hun jaarlijkse reis naar de beroemde bedevaartsplaats en luisteren naar hun gefluisterde gebeden en hun door beproeving getekende levens.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Falabracks, France 3 Cinéma (co-production), France Télévisions (participation), Mars Films (co-production)

Cast & Regisseur