compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU

Mathilde Willink - Superpoes

***1/20
Waardering: 3.3/5

Portret van een sprookjesprinses. Mathildelicious

Pitch

In deze documentaire wordt een beeld geschetst van de extravagante en eigenaardige Mathilde Willink. Haar unieke presentatie en haar huwelijken werden breed uitgemeten in de media.
Delen op facebook
Mathilde Willink - Superpoes
Nederland, 2002, 53 min,

bijzonderheden

Mathilde Willink was tot aan haar tragische dood in 1977 jarenlang een extravagante on-Hollandse verschijning. Aan de hand van archiefmateriaal en getuigenissen van vrienden en bekenden zoals Fong Leng, Anton Heyboer en Imca Marina wordt haar leven in kaart gebracht.
Op 25 oktober 1977 werd Mathilde Willink - de vrouw 'die door Amsterdam werd onderhouden' - dood aangetroffen in haar hemelbed. Nog altijd is onopgehelderd of het moord of zelfmoord betrof.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jasmina Fekovic (1976) doorliep de Filmacademie en richtte samen met Eddie van der Velden (1969) het filmbedrijf FilmLikePeople op. Ze regisseerde eerder "Goodbye & Hello" (2000).

Mathilde Willink - Superpoes - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mathilde Willink - Superpoes in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mathilde Willink - Superpoes zien? Koop of huur de film hier:In deze documentaire wordt een beeld geschetst van de extravagante en eigenaardige Mathilde Willink.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Selfmade Films