Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 22-2 t/m 28-2
WEB | mobiel
MENU
Home > Films > Maze Runner: The Death Cure

Maze Runner: The Death Cure

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldAngst

actie, science fiction, thriller

Pitch van Maze Runner: The Death Cure
Maze Runner: The Death Cure: Dylan O'Brien (Thomas), Giancarlo Esposito (Jorge) en Rosa Salazar (Brenda)
Maze Runner: The Death Cure: Dylan O'Brien (Thomas), Giancarlo Esposito (Jorge) en Rosa Salazar (Brenda)
Maze Runner: The Death Cure
Nederlandse première: 25-1-2018
Verenigde Staten, 2018, 142 min,
Thomas, die samen met anderen is ontsnapt uit een gigantisch, dodelijk doolhof, staat voor de grootste uitdaging van zijn leven. Om het geneesmiddel te vinden voor het killervirus 'The Flare', gaan ze inbreken in de Laatste Stad, een mysterieus doolhof die moeilijker en dodelijker is dan alle andere.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Maze Runner: The Death Cure
De releasedatum van deze film is bijna een jaar uitgesteld vanwege een blessure van Dylan O'Brien, de acteur die Thomas speelt.
Aanloop van Maze Runner: The Death Cure
Acteurs Thomas Sangster en Nathalie Emmanuel spelen ook in de televisieserie 'Game of Thrones'. Regisseur Wes Ball maakte ook de eerste twee delen van de "Maze Runner".
BioscoopAgenda van Maze Runner: The Death Cure

Maze Runner: The Death Cure in de bioscoop

Genoeg van reclame? Klik hier!
Synopsis distributeur
In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe.

In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.

De regie is wederom in handen van Wes Ball, hij was eerder ook verantwoordelijk voor The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015). De cast bestaat uit onder andere uit Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter en Patricia Clarkson. Gebaseerd op de bestseller van James Dashner, in Nederland uitgebracht als De Labyrintrenner 3: De Doodskuur.