compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Midsommar

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Midsommar

Florence Pugh (Dani) en Jack Reynor (Christian)

Florence Pugh (Dani) en Jack Reynor (Christian)

Delen op facebook
Midsommar
Nederlandse première: 25-7-2019
Verenigde Staten, Zweden, 2019, 148 min,

In een afgelegen Zweeds dorpje houden de bewoners één in de 90 jaar een speciale ceremonie om de langste dag van het jaar te vieren. Een jong stel in crisis bezoekt het dorpje en belanden in een bizar ritueel. Met nergens een schuilplaats lijkt de heidense cult steeds gewelddadiger te worden en voelen de vreemdelingen zich opgejaagd.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Midsommar trailer en bijzonderheden

De film kreeg groen licht om te starten op 19 mei 2018 en ging in de VS, nadat er flink in werd gesneden, in première op 18 juni 2019, wat een zeer snelle productie is voor een film die zo groot wordt uitgebracht in de bioscoop.
Al heel snel wordt de film vergeleken met cult-klassieker The Wicker Man (1973), initiator van de folk-horror sub-genre, waar ook een bizar ritueel zich afspeelt in de zomer op een afgelegen eiland.

Trailer van MidsommarBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Midsommarhttps://i1.ytimg.com/vi/mhJEO202rDg/hqdefault.jpg2019-06-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Ari Aster maakte eerder de vaak gelauwerde Hereditary (2018), meteen na de release werd productie van Midsommar aangekondigd.

Midsommar - Bioscopen, Tijden & Tickets

Midsommar in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De regisseur van Hereditary, Ari Aster, komt met een nieuwe unieke horrorervaring die zich volledig in het daglicht afspeelt. De meest bizarre film die je ooit zult zien!

De regisseur van Hereditary, Ari Aster, komt met een nieuwe unieke horrorervaring die zich volledig in het daglicht afspeelt. De meest bizarre film die je ooit zult zien! Een groepje vrienden bezoekt tijdens hun vakantie een geïsoleerd Zweeds dorpje waar de inwoners tijdens het Midsommar festival de langste dag van het jaar vieren, waarbij het niet donker wordt. Deze ogenschijnlijke, idyllische festiviteiten gaan al snel over in een steeds gewelddadiger tafereel waarbij het maar de vraag is of de tieners het einde van de zonnige nacht zullen halen

Productiemaatschappij: A24, B-Reel Films, Nordisk Film, Square Peg

Nieuws over Midsommar