compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Mijn Kat en Ik

Mon chat et moi, la grande aventure de Rroû

Voor alle leeftijden

Pitch

In Mijn Kat en Ik volgen we de avontuurlijke kat genaamd Poes. Al van jongs af aan is Poes erg nieuwsgierig en niet bang om de daken van Parijs te beklimmen. Het leven van Poes komt op zijn kop te staan als de 10-jarige Clémence hem in huis neemt...
Delen op facebook
Mijn Kat en Ik
Nederlandse première: 19-4-2023
Frankrijk, Zwitserland, 2023, 83 min,

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Mijn Kat en Ik trailer

Trailer van Mijn Kat en IkBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mijn Kat en Ikhttps://i1.ytimg.com/vi/8xvvugZnE9w/hqdefault.jpg2023-03-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Mijn Kat en Ik - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mijn Kat en Ik in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mijn Kat en Ik zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Mijn Kat en Ik volgen we de avontuurlijke kat genaamd Poes. Al van jongs af aan is Poes erg nieuwsgierig en niet bang om de daken van Parijs te beklimmen. Het leven van Poes komt op zijn kop te staan als de 10-jarige Clémence hem in huis neemt. Een vakantie in de bossen is de start van een geweldig avontuur voor Clémence en Poes. Wanneer Poes besluit om op eigen houtje de bossen te ontdekken en Clémence achterlaat, is het de mysterieuze buurvrouw Madeleine die te hulp schiet.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Centre national du cinéma et de l'image animée (CN, Ciné+ (participation), Cinéaxe 3 (in association with), Cinécap 5 (in association with), Cinémage 16 (in association with), Conseil Départemental des Vosges (support), Indéfilms 10 (in association with), JMH, La Banque Postale Image 14 (in association with), La Procirep-Angoa (support), MC4, Orange Studio, Région Grand Est (support)