compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Mile 22

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Mile 22

Mark Wahlberg (James Silva)

Mark Wahlberg (James Silva)

Delen op facebook
Mile 22
Nederlandse première: 18-10-2018
Verenigde Staten, 2018, 100 min,

Een corrupte politiestaat. Een informant meldt zich onverwachts aan bij een buitenlandse geheime dienst die tot op dat moment onzichtbaar opereert in dat land. De agenten van de dienst moeten de informant 22 mijl vervoeren, dwars door het centrum van dat land, naar de vluchthaven onder enorme tijdsdruk.

Bekijk bij:

Mile 22 trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op een originele script van de hand van Lea Carpenter en Graham Roland.

Trailer van Mile 22Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mile 22https://i1.ytimg.com/vi/WCE8QkPcK40/hqdefault.jpg2018-08-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Iko Uwas brak door met de Indonesische hitfilms "The Raid" 1 en 2 (2011 en 2014) en bij het grote publiek werd hij bekend door zijn rol en silat-skill in "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" (2015).
Regisseur Peter Berg werkte eerder samen met Mark Wahlberg aan films gebaseerd op ware gebeurtenissen Lone Survivor (2013), Patriots Day (2016) en Deepwater Horizon (2016).

Mile 22 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mile 22 in de bioscoop

Wil je Mile 22 zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een corrupte politiestaat. Een buitenlandse geheime dienst die tot op dat moment onzichtbaar opereert in dat land, moet op stel en sprong een informant 22 mijl vervoeren naar de vluchthaven om deze het land uit te smokkelen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

James Silva (Mark Wahlberg) is een special agent binnen een elite-eenheid die wereldwijd onzichtbaar opereert. Wanneer Silva de opdracht krijgt om samen met zijn team een informant naar de luchthaven, 22 mijl verderop, te smokkelen beseft hij dat de ontsnappingsroute dwars door het centrum van de corrupte politiestaat loopt. Het vliegtuig heeft slechts 1 minuut om de informant op te pikken. Staan ze er niet, dan is het hele team overgeleverd aan de vijand.
Mile 22 is een spannende actie-thriller geregisseerd door Peter Berg (Patriots Day, Deepwater Horizon) met in de hoofdrollen Mark Wahlberg (The Departed, Transformers, TED), Iko Uwas (The Raid 1 & 2), Lauren Cohan (The Boy, The Walking Dead) en John Malkovich (American History X, Being John Malkovich).

Productiemaatschappij: Closest to the Hole Productions, Film 44, STX Entertainment, The Hideaway Entertainment

Cast & Regisseur

Mark Wahlberg

James Silva
Lauren Cohan

Alice Kerr
Iko Uwais

Li Noor
Ronda Rousey

Sam Snow
Peter Berg

Regisseur
Mile 22 poster

Nieuws over Mile 22