compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Monos

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Monos

Monos filmstill

Monos filmstill

Delen op facebook
Monos
Nederlandse première: 5-9-2019
Argentinië, Colombia, Duitsland, Nederland, Uruguay, Zweden, 2019, 103 min,

Een troep tienerguerrillastrijders moet een koe en een gijzelaar verzorgen, zodra de fanatieke commandant vertrekt nemen de puber-hormonen het steeds meer over tot het noodlot toeslaat.

Bekijk bij:

Cinemember

Monos trailer en bijzonderheden

De film had zijn wereldpremière op het Sundance-festival, waar hij werd bekroond met de World Cinema Dramatic Special Jury Award.

Trailer van MonosBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Monoshttps://i1.ytimg.com/vi/WDPCDEqjgbU/hqdefault.jpg2019-07-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Het camerawerk is van de Nederlandse Jasper Wolf die eerder Niemand in de stad (2018) en Aanmodderfakker (2014) filmde. De soundtrack is het werk van Mica Levi die eerder Under the Skin (2013) van muziek verzorgde.

Monos - Bioscopen, Tijden & Tickets

Monos in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Monos zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een meedogenloze commandant drilt een groepje tieners tot echte guerrillastrijders, Wanneer hij vertrekt laat hij duidelijke instructies achter, tieners blijven echter tieners.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Monos sleurt je mee in een overweldigend avontuur gedrenkt in rauwe emoties en weelderige natuur. Een genadeloos, wild verhaal over leiderschap, afbrokkelende controle en overlevingsdrang aan de grenzen van de beschaafde wereld.

Op een woeste hoogvlakte in Colombia staat een stel jongeren strak in het gelid. Een fanatieke commandant blaft zijn ‘soldaten’ een nieuwe opdracht toe. Naast de krijgsgevangen Amerikaanse dokter (Julianne Nicholson) moeten ze ook een koe gaan verzorgen en bewaken voor De Organisatie. Als de commandant vertrokken is lijkt het echter meer een tienerkamp dan een militaire eenheid. Er wordt gestoeid met elkaar, er wordt gelachen en er ontstaan stelletjes. Maar als de strijd nadert en de koe per ongeluk om het leven komt wordt het menens… Monos sleurt je mee in een overweldigend avontuur gedrenkt in rauwe emoties en weelderige natuur. Een genadeloos, wild verhaal over leiderschap, afbrokkelende controle en overlevingsdrang aan de grenzen van de beschaafde wereld.

Productiemaatschappij: Bord Cadre Films (co-production), CounterNarrative Films, El Campo Cine (co-production), Film i Väst (co-production), Le Pacte, Lemming Film (co-production), Mutante Cine (co-production), Pando Producciones (co-production), Pandora Filmproduktion (co-production), Snowglobe Films (co-production), Stela Cine (produced by)

Cast & Regisseur

Julian Giraldo

Lobo - Wolf (as Julián Giraldo)
Karen Quintero

Leidi - Lady
Jorge Román

Buscador de Oro
Julianne Nicholson

Doctora Sara Watson