compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 23-1 t/m 29-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Muidhond

Muidhond

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Muidhond

Tijmen Govaerts (Jonathan)

Tijmen Govaerts (Jonathan)

Delen op facebook
Muidhond
Nederlandse première: 30-1-2020
België, 2019, 99 min,
Muidhond is een aangrijpende, gedurfde Vlaamse film over een jongen die worstelt met zijn identiteit en het vinden van een plek in de maatschappij.

Muidhond trailer

Trailer van MuidhondBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Muidhondhttps://i1.ytimg.com/vi/d1GHWrZnj6c/hqdefault.jpg2019-12-26

Muidhond - Bioscopen, Tijden & Tickets

Muidhond in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Jonathan, een zachtaardige jongeman, wordt bij gebrek aan bewijs vrijgelaten uit de gevangenis. Hij keert terug naar zijn moeder die in een huisje bij de duinen woont. Jonathan wil het verleden vergeten en neemt zich stellig voor een ander, beter mens te worden. Maar ook al houdt hij zich strikt aan de regels, zijn goede intenties worden al snel op de proef gesteld als er een moeder met haar dochtertje naast hen komt wonen. Muidhond is een aangrijpende, gedurfde Vlaamse film over een jongen die worstelt met zijn identiteit en het vinden van een plek in de maatschappij. Regisseur Patrice Toye verfilmde de gelijknamige roman van Inge Schilperoord met veel sfeer en nuance. De indringende beelden, slimme montage en het overtuigende acteerwerk van Tijmen Govaerts (Girl) werden op het Filmfestival van Gent bekroond met de Publieksprijs.

Productiemaatschappij: KeyFilm (Co-producer), Prime Time, Versus Productions (Co-producer)

Cast & Regisseur