compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Nobody Has to Know

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch

Meeslepend en liefdevol drama over het geheugenverlies van een man en het liefdesverhaal dat zijn geschiedenis herschrijft.
Delen op facebook
Nobody Has to Know
Nederlandse première: 5-5-2022
België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, 2021, 99 min,

Nobody Has to Know trailer

Trailer van Nobody Has to KnowBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Nobody Has to Knowhttps://i1.ytimg.com/vi/JN5O6El_xv8/hqdefault.jpg2022-03-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Nobody Has to Know - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nobody Has to Know in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Nobody Has to Know zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

We vertrouwen op onze herinneringen om ons te vertellen wie we zijn. Maar wat als die herinneringen verdwijnen? Wiens verhalen komen er daarvoor in de plaats? Dat is waar Phil (Bouli Lanners), een Waalse man op een afgelegen Schots eiland, mee worstelt. Na een hersenbloeding wordt hij wakker met geheugenverlies. Millie (Michelle Fairley), de dochter van Phils baas, ontfermt zich over hem. Ze helpt hem om weer aan zijn eigen leven te wennen, vertelt hem waar hij vandaan komt, waar hij wel en niet van houdt, en dat zij een geheime verhouding hadden. Het is weer voorzichtig aftasten, maar gaandeweg geven ze zich aan elkaar over. Oude liefde roest immers niet. Maar was het wel oude liefde? Nobody Has to Know is het Engelstalige speelfilmdebuut van regisseur Bouli Lanners (Les géants, Eldorado). Hij speelt zelf de hoofdrol, naast Games of Thrones-actrice Michelle Fairley. De film ging in premire op het Toronto International Film Festival.

Productiemaatschappij: Ad Vitam Production (participation), Barry Crerar (co-production), BE TV (co-production), Centre du Cinma et de l'Audiovisuel de la Fdrat, Inver Tax Shelter (support), National Lottery (support), Playtime (co-production), Prime Time (co-production), Proximus (co-production), Radio Tlvision Belge Francophone (RTBF) (co-prod, Scottish Government (support), The tax shelter of the Belgian Federal Government , Versus Production, Vlaams Audiovisueel Fonds (support), VOO, Wallimage (support)

Cast & Regisseur