compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Once in Trubchevsk

**1/200
Waardering: 2.8/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Once in Trubchevsk

Once in Trubchevsk filmstill

Once in Trubchevsk filmstill

Delen op facebook
Once in Trubchevsk
Nederlandse première: 8-7-2021
Russische Federatie, 2019, 84 min,

In Once in Trubchevsk gebeurt in de kleine stad alles in de open lucht. Hoe hard je ook probeert je affaires te verbergen, je familie zal vroeg of laat alles te weten te komen. Anna en Egor zijn buren en moeten een keuze maken: een nieuw gezin stichten of 'met de billen bloot'.

Once in Trubchevsk trailer en bijzonderheden

De film won meerdere filmprijzen zoals de grote prijzen tijdens het Dybl Dv Festival 2019, Beste camerawerk tijdens het International Arctic Film Festival 2019 en Beste lange speelfilm tijdens het International Festival 'Date with Russia' 2019.

Trailer van Once in TrubchevskBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Once in Trubchevskhttps://i1.ytimg.com/vi/SdxGGhjh1ko/hqdefault.jpg2021-05-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Larisa Sadilova maakte "S dnyom rozhdeniya!" (1998) en "S lyubovyu. Lilya" (2003).

Once in Trubchevsk - Bioscopen, Tijden & Tickets

Once in Trubchevsk in de bioscoop

Wil je Once in Trubchevsk zien? Koop of huur de film hier:Anna en Egor zijn buren en hebben een affaire. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de zaken in de openbaarheid komen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Gevoelig portret van de liefde tussen twee doodgewone Russen die moeten kiezen tussen hun gevoelens en huwelijkse verplichtingen.

In een kleine stad blijft niets geheim. Het maakt niet uit hoe hard je ook je best doet ontrouw te verbergen, de waarheid zal vroeg of laat aan het licht komen. Gevoelig portret van de liefde tussen twee doodgewone Russen die moeten kiezen tussen hun gevoelens en huwelijkse verplichtingen. De film was eerder te zien in de Certain Regard-competitie van het Cannes-filmfestival.

Productiemaatschappij: Arsi-film, SHIM Film