compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Operasjon Arktis

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Operasjon Arktis

Operasjon Arktis filmstill

Operasjon Arktis filmstill

Delen op facebook
Operasjon Arktis
Nederlandse première: 10-2-2016
Noorwegen, 2014, 89 min,

De 13-jarige Julia en haar 8-jarige tweelingbroertjes raken per ongeluk gestrand op een eiland in Noordelijke IJszee. De winter komt eraan dus de drie kinderen moeten zien te overleven en contact maken met de rest van de wereld.

Operasjon Arktis trailer en bijzonderheden

Deze Noorse film is gebaseerd op een kinderboek van schrijver Leif Hamre. Hij schrijft voornamelijk jongensboeken met veel actie.

Trailer van Operasjon ArktisBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Operasjon Arktishttps://i1.ytimg.com/vi/7YdUg2adOTc/hqdefault.jpg2015-12-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

In de Nederlandse versie van deze film wordt de stem van Julia ingesproken door Lorenza Kok. Zij speelde ook in de musicalversie van Shrek.

Operasjon Arktis - Bioscopen, Tijden & Tickets

Operasjon Arktis in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Operasjon Arktis zien? Koop of huur de film hier:De 13-jarige Julia en haar 8-jarige tweelingbroertjes raken per ongeluk gestrand op een eiland in Noordelijke IJszee. De winter komt eraan dus de drie kinderen moeten zien te overleven en contact maken met de rest van de wereld.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Dagslys, Filmkameratene A/S, MovieScore Media, Nordisk Filmdistribusjon, Panorama film & teatereffekter, Telepool, Vertigo Média Kft.

Nieuws over Operasjon Arktis