compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Queenpins

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Queenpins

Kristen Bell (Connie Kaminski) en Kirby Howell-Baptiste (JoJo Johnson)

Kristen Bell (Connie Kaminski) en Kirby Howell-Baptiste (JoJo Johnson)

Delen op facebook
Queenpins
Nederlandse première: 16-9-2021
Verenigde Staten, 2021, 111 min,

In Queenpins zetten twee huisvrouwen een coupons-zwendel op - de grootste in de Amerikaanse geschiedenis - en maken meer dan $40 miljoen dollar buit.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Queenpins trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Trailer van QueenpinsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Queenpinshttps://i1.ytimg.com/vi/HBmeJTzTxeU/hqdefault.jpg2021-08-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Kristen Bell (Connie) en Kirby Howell-Baptiste (JoJo) speelden eerder samen in "The Good Place" (2016) als respectievelijk Eleanor Shellstrop en Simone Garnett.
Eerste grote film van regisseurs-echtpaar Aron Gaudet en Gita Pullapilly.

Queenpins - Bioscopen, Tijden & Tickets

Queenpins in de bioscoop

Wil je Queenpins zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Twee huisvrouwen (Kristen Bell en Kirby Howell-Baptiste) zetten de grootste zwendel met coupons in de Amerikaanse geschiedenis.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Queenpins, met Kirsten Bell (Bad Moms), Kirby Howell-Baptiste (The Good Place), Paul Walter Hauser (Richard Jewell’ en Vince Vaughn (Wedding Crashers), is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de grootste namaak-coupon oplichtingszaak in de Amerikaanse geschiedenis.

Connie en JoJo zijn beste vriendinnen en ware coupon queens: ze proberen hun torenhoge rekeningen weg te werken door met kortingsvouchers geld te besparen op boodschappen. Om de inkomsten in een hogere versnelling te krijgen, zetten ze een ingenieus coupon-kartel op en slagen ze erin supermarktketens voor ruim 40 miljoen dollar op te lichten. Maar terwijl de bankrekeningen van de BFFs volstromen en hun club intussen uit miljoenen leden bestaat, raken ze in het vizier van twee agenten die ingezet worden om de oorsprong van de frauduleuze coupons op te sporen... Queenpins, met Kirsten Bell (Bad Moms), Kirby Howell-Baptiste (The Good Place), Paul Walter Hauser (Richard Jewell) en Vince Vaughn (Wedding Crashers), is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de grootste namaak-coupon oplichtingszaak in de Amerikaanse geschiedenis.

Productiemaatschappij: AGC Studios, Marquee Entertainment, Red Hour Films

Cast & Regisseur

Vince Vaughn

Simon Kilmurry
Kristen Bell

Connie Kaminski
Bebe Rexha

Tempe Tina
Aron Gaudet

Regisseur