compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
Film van de week!
MENU

Ramen Shop

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Ramen Shop

Ramen Shop filmstill

Ramen Shop filmstill

Delen op facebook
Ramen Shop
Nederlandse première: 27-6-2019
Frankrijk, Japan, Singapore, 2018, 90 min,

Ramen Shop van de bekroonde regisseur Eric Khoo is een hartverwarmende culinaire film over een gepassioneerde kok op zoek naar zijn verleden. Een ontdekkingstocht vol familietradities en overheerlijke recepten, met als hoogste goed de verbindende kracht van eten.

Bekijk bij:

meJane

Ramen Shop trailer

Trailer van Ramen ShopBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ramen Shophttps://i1.ytimg.com/vi/yhyzUGBXtRQ/hqdefault.jpg2018-09-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Ramen Shop - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ramen Shop in de bioscoop

Wil je Ramen Shop zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Voor de jonge ramenchef Masato is eten alles in het leven. In het restaurant van zijn Japanse vader maakt hij de lekkerste ramen, thuis probeert hij zich de heerlijke gerechten te herinneren van zijn Singaporese moeder, die stierf toen hij 10 jaar oud was. Als ook zijn vader plotseling overlijdt, besluit Masato naar Singapore te reizen. Met zijn moeders dagboek op zak vindt hij daar zijn oom en zijn oma en ontdekt hij welke rol ze hebben gespeeld in de ontroerende maar tragische liefdesgeschiedenis van zijn ouders. Masato besluit een poging te doen om oude familiewonden te helen door een bijzonder ramengerecht te maken waarin de twee culturen samenkomen. Ramen Shop van de bekroonde regisseur Eric Khoo is een hartverwarmende culinaire film over een gepassioneerde kok op zoek naar zijn verleden. Een ontdekkingstocht vol familietradities en overheerlijke recepten, met als hoogste goed de verbindende kracht van eten. Ramen Shop beleefde in 2018 haar wereldpremière op het filmfestival van Berlijn.

Productiemaatschappij: Knockonwood, Zhao Wei Films (I)

Cast & Regisseur