compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 19-11 t/m 25-11
Film van de week!
MENU

Saved!

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Saved!

Saved! filmstill

Saved! filmstill

Delen op facebook
Saved!
Verenigde Staten, 2004, 92 min,

Wanneer een jong meisje die op een conservatieve, Baptistische school zit zwanger raakt, keren alle vrienden zich tegen haar en komt ze in een depressie terecht.

bijzonderheden

Winnaar van de publieksprijs op het Nashville Film Festival 2004. Baptisten (v. Gr. baptistès = doper) zijn christenen, verenigd in zelfstandige, plaatselijke gemeenten, die voorstanders zijn van de doop door onderdompeling en de kinderdoop verwerpen. De naam moet niet verward worden met de anabaptisten, met wie geen, noch met de doopsgezinden, met wie wel een verwantschap bestaat. Filmdebuut van regisseur Brian Dannelly.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Voormalig kinderster Macaulay Culkin (Home Alone) keert na een lange afwezigheid weer terug op het witte doek. Jena Malone is bekend uit Donnie Darko en The Dangerous Lives of Altar Boys.

Saved! - Bioscopen, Tijden & Tickets

Saved! in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Saved! zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een jong meisje (Jena Malone) die op een Baptistische school zit raakt zwanger. Alle vrienden keren zich tegen haar en ze komt in een depressie terecht.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Infinity International Entertainment, James Forsyth Casting Inc., Red Bull Productions, Single Cell Pictures

Cast & Regisseur