compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

Schumann's Bar Talks

***00
Waardering: 3/5

Pitch van Schumann's Bar Talks

Charles Schumann (Zichzelf)

Charles Schumann (Zichzelf)

Delen op facebook
Schumann's Bar Talks
Nederlandse première: 17-5-2018
Duitsland, 2017, 98 min,

Documentaire waarin gerenommeerd barman Charles Schumann op zoek gaat naar de beste bars van de wereld. Schumann’s Bar Talks is niet alleen een ontdekkingsreis naar de mooiste bars in de wereld, maar ook naar de mensen die ze tot leven wekken, want elke bar heeft zijn eigen verhaal, of die nu in Tokyo, New York of Havana staat.

Schumann's Bar Talks trailer en bijzonderheden

Schumann is eigenaar van de wereldberoemde bar Schumann’s in München. Hij heeft meerdere barboeken (over onder andere cocktails) geschreven, is model geweest, en figureerde in meerdere Duitse reclames.

Trailer van Schumann's Bar TalksBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Schumann's Bar Talkshttps://i1.ytimg.com/vi/nM58CHHfwCo/hqdefault.jpg2018-05-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de eerste bioscoopdocumentaire van Marieke Schroeder. Ze maakte in 2016 de tv-documentaire 'Charles Schumann: Von Kirchenthumbach in die Welt', die ook al over de legendarische barman gaat.

Schumann's Bar Talks - Bioscopen, Tijden & Tickets

Schumann's Bar Talks in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Schumann's Bar Talks zien? Koop of huur de film hier:Documentaire waarin de gerenommeerde Duitse barman Charles Schumann op zoek gaat naar de beste bars van de wereld en daar 'bargesprekken' voert.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De legendarische Duitse barman Charles Schumann reist de wereld over op zoek naar ‘s werelds beste bars. Schumann’s Bar Talks is niet alleen een ontdekkingsreis naar de mooiste bars in de wereld, maar ook naar de mensen die ze tot leven wekken, want elke bar heeft zijn eigen verhaal, of die nu in Tokyo, New York of Havana staat.

Productiemaatschappij: Studio Babelsberg, Thali Media

Cast & Regisseur