compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Schumann's Bar Talks

Schumann's Bar Talks

***00
Waardering: 3/5

documentaire, filmhuis

Pitch van Schumann's Bar Talks
Schumann's Bar Talks: Charles Schumann (Zichzelf)
Schumann's Bar Talks: Charles Schumann (Zichzelf)
Delen op facebook
Schumann's Bar Talks
Nederlandse première: 17-5-2018
Duitsland, 2017, 98 min,
Documentaire waarin gerenommeerd barman Charles Schumann op zoek gaat naar de beste bars van de wereld. Schumann’s Bar Talks is niet alleen een ontdekkingsreis naar de mooiste bars in de wereld, maar ook naar de mensen die ze tot leven wekken, want elke bar heeft zijn eigen verhaal, of die nu in Tokyo, New York of Havana staat.
trailer en bijzonderheden over Schumann's Bar Talks
Schumann is eigenaar van de wereldberoemde bar Schumann’s in München. Hij heeft meerdere barboeken (over onder andere cocktails) geschreven, is model geweest, en figureerde in meerdere Duitse reclames.
Aanloop van Schumann's Bar Talks
Dit is de eerste bioscoopdocumentaire van Marieke Schroeder. Ze maakte in 2016 de tv-documentaire 'Charles Schumann: Von Kirchenthumbach in die Welt', die ook al over de legendarische barman gaat.
BioscoopAgenda van Schumann's Bar Talks

Schumann's Bar Talks in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Schumann's Bar Talks zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor Schumann's Bar Talks.


Documentaire waarin de gerenommeerde Duitse barman Charles Schumann op zoek gaat naar de beste bars van de wereld en daar 'bargesprekken' voert.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De legendarische Duitse barman Charles Schumann reist de wereld over op zoek naar ‘s werelds beste bars. Schumann’s Bar Talks is niet alleen een ontdekkingsreis naar de mooiste bars in de wereld, maar ook naar de mensen die ze tot leven wekken, want elke bar heeft zijn eigen verhaal, of die nu in Tokyo, New York of Havana staat.