compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Sentimental

The People Upstairs

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

In Sentimental zijn Julio en Ana al meer dan 15 jaar samen. Het vuur is een beetje gedoofd tussen hun en ze irriteren zich vooral aan de bovenburen die iets te luidruchtig de liefde bedrijven. Dan komen de buren voor een etentje en komen ze met een verrassend voorstel.
Delen op facebook
Sentimental
Spanje, 2020, 82 min,

bijzonderheden

De film won meerdere prijzen waaronder een Goya voor Beste Bijrol voor Alberto San Juan.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Belén Cuesta is vooral bekend vanwege haar gastrol in de tv-serie "Casa de Papel" als Manila, ze was eerder te zien in A pesar de todo (2019), El Aviso (2018) y Kiki, el amor se hace (2016).

Sentimental - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sentimental in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Sentimental zien? Koop of huur de film hier:Twee stellen onderzoeken de complexiteit van moderne relaties.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Impossible Films, Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Instituto de Crédito Oficial (ICO), Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audi, Movistar+, Radio Televisión Española (RTVE), Sentimentalfilm, Televisió de Catalunya (TV3), Triodos Bank

Cast & Regisseur