compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Skunk

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch

De rauwe film Skunk van regisseur Koen Mortier geeft op indringende wijze een blik op de invloed van jeugdtraumaís op jonge levens en de problematiek, maar ook het harde werk in de jeugdpsychiatrie met geringe middelen. De film Ė gebaseerd op het boek van een Vlaamse jeugdwerker - werd in BelgiŽ lovend ontvangen en won al twee prijzen.
Delen op facebook
Skunk
Nederlandse premi√®re: 6-6-2024
Belgi√ę, Nederland, 2023, 108 min,

Skunk trailer

Trailer van SkunkBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Skunkhttps://i1.ytimg.com/vi/QSPngeBtLUA/hqdefault.jpg2024-05-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Skunk - Bioscopen, Tijden & Tickets

Skunk in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Skunk zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De verwaarloosde tiener Liam groeit op in een gezin waar drugs en geweld de hoofdrol spelen. Als zijn destructieve thuis wordt ingeruild voor een jeugdinstelling, vindt de jongen troost, maar komt hij ook terecht in een groep jongens die stuk voor stuk hun eigen problematiek hebben. Liam is gevoelig, op zijn hoede en bang om gekwetst te worden, maar dusdanig beschadigd dat hij ook een gevaarlijke kant heeft. Stukje bij beetje lukt het zijn begeleiders om hem open te breken, maar Liams verleden blijft hem achtervolgen.

Productiemaatschappij: Baldr Film (co-production), BNP Paribas Fortis Film Finance (co-production), Czar Film (produced by), Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, Screen Flanders, Telenet, Vlaams Audiovisueel Fonds