compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Sputum

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Sputum

Jade Olieberg (Kalta Crux) en Yannick Jozefzoon (Jimin Blyth)

Jade Olieberg (Kalta Crux) en Yannick Jozefzoon (Jimin Blyth)

Delen op facebook
Sputum
Nederlandse première: 24-11-2022
Nederland, 2022, 85 min,

In Sputum heeft zich een milieuramp die haar weerga niet kent doordat al het gedumpte plastic is gaan werken en verworden tot een onzichtbare zoemende schimmelwolk. Om te overleven is speeksel nodig. De heersende klasse van de Antieken, probeert zo veel mogelijk speeksel te onttrekken van de onderworpen Bakelieten. Ze willen door speekselmelkmachines en een verslavend poeder de status quo te behouden Jimin Blyth komt in opstand en treft een onverwachte medestaander.

Bekijk bij:

Sputum trailer

Trailer van SputumBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sputumhttps://i1.ytimg.com/vi/vs1XFC4I1eU/hqdefault.jpg2022-10-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Sputum - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sputum in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Sputum zien? Koop of huur de film hier:In de distopische Sputum is al het gedumpte plastic gaan werken en veranderd in onzichtbare schimmelwolk. De heersende Antieken is afhankelijk van de speeksel van de Bakelieten om het wolk te overleven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de speeksel verzadigde Sputum-wereld is een grimmige klassenstrijd gaande. De heersende Antieken zijn om te overleven aan een zoemende schimmel afhankelijk van het speeksel van de onderworpen Bakelieten. Met lugubere melkmachines en een verslavend poeder dwingt hun Famly een status-quo af. Pas als de Bakelitische rebellie onder leiding van Jimin Blyth hulp krijgt van de aristocratische Antieke wetenschapper Kalta Crux, neemt het verhaal een nieuwe wending.

Productiemaatschappij: Rots Filmwerk

Cast & Regisseur

Jade Olieberg

Kalta Crux
Guido Pollemans

Dominic Dom
Tine Joustra

Acosta Crux
Mike Libanon

Finley Crux
Dan Geesin

Regisseur
Sputum poster