compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Stuber

Stuber

***00
Waardering: 3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweld

actie, komedie

Pitch van Stuber
Stuber: Iko Uwais (Teijo) en Dave Bautista (Vic)
Stuber: Iko Uwais (Teijo) en Dave Bautista (Vic)
Delen op facebook
Stuber
Nederlandse première: 11-7-2019
Verenigde Staten, 2019, 93 min,
Stu is een Uber-chauffeur en dan stapt een passagier in die als politieagent een meedogenloze moordenaar wil achtervolgen. Stu probeert wanhopig zijn verstand, zijn leven én zijn vijf-sterren beoordeling niet te verliezen.
trailer en bijzonderheden over Stuber
De trailer van de film was genomineerd voor Golden Trailer Awards 2019 categorie Comedy..
Aanloop van Stuber
Regisseur Michael Dowse geniet een cult-status met titels als It's All Gone Pete Tong (2004), "The F Word" (2013) en Goon (2011).
Voormalige worstelaar Dave Bautista is bekend van films als "The Chronicles of Riddick: Rule the Dark" (2013), Blade Runner 2049 (2017) en Avengers: Infinity War (2018).
BioscoopAgenda van Stuber

Stuber in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Een zachtaardige Uber-chauffeur genaamd Stu (Kumail Nanjiani) bevindt zich plotseling midden in een hachelijk avontuur als hij een passagier (Dave Bautista) oppikt die een politieagent blijkt te zijn, in achtervolging van een meedogenloze moordenaar. Stu probeert wanhopig zijn verstand, zijn leven én zijn vijf-sterren beoordeling niet te verliezen.