compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Blade Runner 2049

****1/2
Waardering: 4.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweld

Pitch van Blade Runner 2049

Ryan Gosling (Officer K)

Ryan Gosling (Officer K)

Delen op facebook
Blade Runner 2049
Nederlandse première: 5-10-2017
Canada, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2017, 163 min,

Dertig jaar na de gebeurtenissen in Blade Runner is er een nieuwe politieman: LAPD-agent K, gespeeld door Ryan Gosling. Hij komt achter een geheim dat de maatschappij, of wat er van over is, kan verwoesten. Hij moet op zoek naar bladerunner Deckard, die al meer dan 30 jaar wordt vermist.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXAmazon Prime Video

Blade Runner 2049 trailer en bijzonderheden

De eerste Blade Runner kwam uit in 1982. Al jarenlang werd er gesproken over een vervolg, en er zijn films gemaakt die in het zelfde universum afspelen. Nu, in 2017, komt het vervolg eindelijk uit.

Trailer van Blade Runner 2049Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Blade Runner 2049https://i1.ytimg.com/vi/lqoEapjIuzg/hqdefault.jpg2017-07-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Deze film wordt geregisseerd door Denis Villeneuve, bekend van Arrival en Prisoners. Er zijn twee Nederlandse acteurs in deze film te zien: Sylvia Hoeks en Sallie Harmsen.

Onze recensie ****0

Ryan Gosling in Alcon Entertainment's sci fi thriller BLADE RUNNER 2049, Columbia Pictures, Warner Bros. Pictures.

Recensie Blade Runner 2049

Na jarenlange anticipatie is het vandaag zover: Blade Runner 2049, het vervolg op de iconische sciencefiction-klassieker Blade Runner uit 1982, draait in de bioscopen. Een recensie zonder spoilers. ...lees de volledige recensie

Blade Runner 2049 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Blade Runner 2049 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Blade Runner 2049 zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX Amazon Prime Video

Dertig jaar na de gebeurtenissen in Blade Runner is er een nieuwe politieman: LAPD-agent K komt achter een geheim dat de maatschappij, of wat er van over is, kan verwoesten. Vervolg op de legendarische film van Ridley Scott.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Harrison Ford keert terug in het langverwachte vervolg op de science fiction-klassieker uit 1982.

Blade Runner 2049 is de nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve (Arrival, Prisoners, Sicario) met o.a. Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks, Jared Leto, Robin Wright en Sallie Harmsen. In Blade Runner 2049 ontdekt een nieuwe ‘blade runner’, politieagent K (Ryan Gosling) een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard (Harrison Ford), die al dertig jaar vermist wordt.Geproduceerd door Ridley Scott (regisseur en producent van o.a. The Martian, Alien: Covenant, Prometheus, Gladiator en Blade Runner). Verder met o.a. Ana de Armas, Dave Bautista, Barkhad Abdhi en Mackenzie Davis.

Productiemaatschappij: 16:14 Entertainment, Alcon Entertainment, Columbia Pictures, Scott Free Productions, Sony Pictures Entertainment, Sony Pictures Releasing, Sony Pictures Releasing International, Thunderbird Entertainment, TOR, Warner Bros.

Nieuws over Blade Runner 2049