compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Blade Runner 2049

Blade Runner 2049

****1/2
Waardering: 4.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweld

science fiction

Pitch van Blade Runner 2049
Ryan Gosling (Officer K)
Ryan Gosling (Officer K)
Delen op facebook
Blade Runner 2049
Nederlandse première: 5-10-2017
Canada, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2017, 163 min,
Dertig jaar na de gebeurtenissen in Blade Runner is er een nieuwe politieman: LAPD-agent K, gespeeld door Ryan Gosling. Hij komt achter een geheim dat de maatschappij, of wat er van over is, kan verwoesten. Hij moet op zoek naar bladerunner Deckard, die al meer dan 30 jaar wordt vermist.
trailer en bijzonderheden over Blade Runner 2049
De eerste Blade Runner kwam uit in 1982. Al jarenlang werd er gesproken over een vervolg, en er zijn films gemaakt die in het zelfde universum afspelen. Nu, in 2017, komt het vervolg eindelijk uit.
Aanloop van Blade Runner 2049
Deze film wordt geregisseerd door Denis Villeneuve, bekend van Arrival en Prisoners. Er zijn twee Nederlandse acteurs in deze film te zien: Sylvia Hoeks en Sallie Harmsen.
Onze recensie
****0

Recensie Blade Runner 2049

Ryan Gosling in Alcon Entertainment's sci fi thriller BLADE RUNNER 2049, Columbia Pictures, Warner Bros. Pictures.
Na jarenlange anticipatie is het vandaag zover: Blade Runner 2049, het vervolg op de iconische sciencefiction-klassieker Blade Runner uit 1982, draait in de bioscopen. Een recensie zonder spoilers. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Blade Runner 2049 zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 32 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Dertig jaar na de gebeurtenissen in Blade Runner is er een nieuwe politieman: LAPD-agent K komt achter een geheim dat de maatschappij, of wat er van over is, kan verwoesten. Vervolg op de legendarische film van Ridley Scott.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Harrison Ford keert terug in het langverwachte vervolg op de science fiction-klassieker uit 1982.

Blade Runner 2049 is de nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve (Arrival, Prisoners, Sicario) met o.a. Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks, Jared Leto, Robin Wright en Sallie Harmsen. In Blade Runner 2049 ontdekt een nieuwe ‘blade runner’, politieagent K (Ryan Gosling) een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard (Harrison Ford), die al dertig jaar vermist wordt.Geproduceerd door Ridley Scott (regisseur en producent van o.a. The Martian, Alien: Covenant, Prometheus, Gladiator en Blade Runner). Verder met o.a. Ana de Armas, Dave Bautista, Barkhad Abdhi en Mackenzie Davis.