compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

The Dare

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Dare

Alexandra Evans (Kat Gill) en Robert Maaser (Dominic)

Alexandra Evans (Kat Gill) en Robert Maaser (Dominic)

Delen op facebook
The Dare
Nederlandse première: 19-12-2019
Bulgarije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2019, 97 min,

In The Dare neemt een zeldzame familieavond een wrede wending wanneer een workoholic vader in een kelder met 3 andere gevangenen ontwaakt. De vader voert een verwrongen strijd uit om de puzzel in zijn verleden op te lossen en de toekomst van zijn gezin te redden.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

The Dare trailer en bijzonderheden

De film heeft Popcorn Frights Audience Award gewonnen tijdens Popcorn Frights (2019). De film werd opgenomen in Nu Boyana Film Studios in Sofia, Bulgarije.

Trailer van The DareBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Darehttps://i1.ytimg.com/vi/VVatlBgu3Ns/hqdefault.jpg2019-11-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van de film is Giles Alderson je kan hem kennen van 'HERO Inspired by the Extraordinary Life & Times of Mr. Ulric Cross' (2018) en van 'World of Darkness' (2017). De hoofdpersoon van de film is Bart Edwards je kan hem kennen van 'Blue Borsalino' (2015).

The Dare - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Dare in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Dare zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

Een zeldzame familieavond krijgt een wrede wending wanneer een workoholic vader in een kelder met 3 andere gevangenen ontwaakt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Na een brute huisoverval wordt familieman Jay Jackson wakker in een kelder met drie andere gevangenen. Per toeval komen de gevangenen tot de ontdekking dat ze iets gemeen hebben met elkaar. Ze realiseren zich dat ze moeten samenwerken om te kunnen overleven. Ze verzinnen een riskant plan dat uitgevoerd moet worden voordat de wraakzuchtige ontvoerder de kans krijgt om zijn zieke plannen op hen te botvieren. In deze bloedstollende horror is niets wat het lijkt. Het enige wat zeker is, is dat niets zeker is….

Productiemaatschappij: B2Y Productions, JupiterLights Pictures, Nu Boyana Film Studios

Cast & Regisseur