compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU
Home > Films > The Darkest Minds

The Darkest Minds

**1/200
Waardering: 2.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

science fiction, thriller

Pitch van The Darkest Minds
The Darkest Minds: Mandy Moore (II) (Cate) en Amandla Stenberg (Ruby)
The Darkest Minds: Mandy Moore (II) (Cate) en Amandla Stenberg (Ruby)
Delen op facebook
The Darkest Minds
Nederlandse première: 2-8-2018
Verenigde Staten, 2018, 104 min,
In een nabije toekomst ontwikkelen alle tieners speciale krachten. Daarom worden ze als gevaarlijk gezien door de overheid en gevangen gezet in kampen. Een paar van hen komen in opstand.
trailer en bijzonderheden over The Darkest Minds
Gebaseerd op het gelijknamige boek van Alexandra Bracken.
Aanloop van The Darkest Minds
Catherine Dyer en Peyton Wich speelden beiden in de tv-serie 'Stranger Things'. Amandla Stenberg speelde eerder in The Hunger Games (2012).
BioscoopAgenda van The Darkest Minds

The Darkest Minds in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Darkest Minds zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In een alternatief universum wordt iedereen onder de 18 gevangen gezet omdat tieners bijzondere krachten ontwikkelen. Een paar van hen vechten terug.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Wanneer tieners op een mysterieuze wijze nieuwe, sterke krachten ontwikkelen, worden ze door de regering tot een bedreiging verklaard en opgesloten. De zestienjarige Ruby, één van de meest krachtige tieners ooit, ontsnapt uit haar kamp en sluit zich aan bij een groep weggelopen jongeren die op zoek zijn naar een veilig toevluchtsoord. Al snel beseft deze nieuwgevormde familie dat in een wereld met volwassenen aan de macht die hen hebben verraden, rennen niet meer genoeg is. Ze zullen weerstand moeten bieden door hun collectieve macht te gebruiken om op deze manier de controle over hun toekomst terug te nemen.
Gebaseerd op het gelijknamige boek van Alexandra Bracken, in Nederland uitgebracht door Karakter Uitgevers als ‘The Darkest Minds-trilogie 1: De Overlevenden’.