compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

The Future Is Not What It Used to Be

Pitch

In The Future Is Not What It Used to Be legt Kurenniemi zijn gedachten, observaties, objecten en beelden constant vast, met manische precisie, met als uiteindelijk doel mens en machine te laten versmelten - het reconstrueren van de menselijke ziel.
Delen op facebook
The Future Is Not What It Used to Be
Finland, 2002, 52 min,

bijzonderheden

De documentaire bevat beelden van de unieke DIMI-instrumenten ontwikkeld door Kurenniemi en fragmenten uit onvoltooide experimentele korte films uit de jaren zestig. 'De toekomst is niet wat het was' is een film over de avant-garde van de jaren zestig in muziek en film, de vroege geschiedenis van microcomputers en de open vragen van de 21e-eeuwse wetenschap. Audiocommentaar door Mika Taanila en Erkki Kurenniemi.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Future Is Not What It Used to Be - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Future Is Not What It Used to Be in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Future Is Not What It Used to Be zien? Koop of huur de film hier:Documentaire film over Erkki Kurenniemi (1941), wiens carrière een verrassend natuurlijke mix is ​​van muziek, film, computers, robotica, wetenschap en kunst.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Kinotar

Cast & Regisseur

Elina Salo

Self (archive footage)
Otso Appelqvist

Self (archive footage)
Kari Hakala

Self (archive footage)
Arto Koskinen

Self (archive footage)
Mika Taanila

Regisseur