compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
Film van de week!
MENU

The Grinch

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van The Grinch

The Grinch filmstill

The Grinch filmstill

Delen op facebook
The Grinch
Nederlandse première: 29-11-2018
China, Frankrijk, Japan, Verenigde Staten, 2018, 90 min,

Chagrijn Grinch heeft het gemunt op kerst, want het hele jaar heeft hij geen last van zijn dorpsgenoten, maar met kerst verstoren ze zijn rust. Grinch zijn plannen raken verstoord door het vrolijke meisje Cindy-Lou.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

The Grinch trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het personage van Dr. Seuss die eerder te zien was in How the Grinch Stole Christmas (2000) en How the Grinch Stole Christmas! (1966).

Trailer van The GrinchBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Grinchhttps://i1.ytimg.com/vi/nIBMAT120r0/hqdefault.jpg2018-11-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke (NL) films, Minions, Huisdiergeheimen (NL) en Sing.

The Grinch - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Grinch in de bioscoop

Wil je The Grinch zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst verstoort zijn plan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst.

De Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje voor de hele familie. In de Nederlands gesproken versie met de stem van Carlo Boszhard als de Grinch. Verder met de stemmen van o.a. Kee Derwig (Cindy-Lou Woe), Ilse Warringa (Donna), Murth Mossel (Bricklebaum), Karin Bloemen (Burgemeester Ogurkie), Matheu Hinzen (Hupert), Roman Derwig (Axl), Viggo Neijs (Ozzy), Julia Wolda (Izzy) en Fedja van Huêt als de verteller.

Productiemaatschappij: Illumination Entertainment, Perfect World Pictures (Beijing), Universal Pictures (presents)

Cast & Regisseur

Rashida Jones

Donna Who
Cameron Seely

Cindy-Lou Who
Angela Lansbury

Mayor McGerkle
Scott Mosier

Additional Voices
Scott Mosier

Regisseur
Yarrow Cheney

Regisseur
The Grinch poster