compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Grinch

The Grinch

***00
Waardering: 3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarAngstAudiodescriptie beschikbaar

animatie, familiefilm, fantasy, komedie, musical

Pitch van The Grinch
The Grinch filmstill
The Grinch filmstill
Delen op facebook
The Grinch
Nederlandse première: 29-11-2018
China, Frankrijk, Japan, Verenigde Staten, 2018, 90 min,
Chagrijn Grinch heeft het gemunt op kerst, want het hele jaar heeft hij geen last van zijn dorpsgenoten, maar met kerst verstoren ze zijn rust. Grinch zijn plannen raken verstoord door het vrolijke meisje Cindy-Lou.
trailer en bijzonderheden over The Grinch
Gebaseerd op het personage van Dr. Seuss die eerder te zien was in How the Grinch Stole Christmas (2000) en How the Grinch Stole Christmas! (1966).
Aanloop van The Grinch
De Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke (NL) films, Minions, Huisdiergeheimen (NL) en Sing.
BioscoopAgenda van The Grinch

The Grinch in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Grinch zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 14 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst verstoort zijn plan.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
The Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst.

De Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje voor de hele familie. In de Nederlands gesproken versie met de stem van Carlo Boszhard als de Grinch. Verder met de stemmen van o.a. Kee Derwig (Cindy-Lou Woe), Ilse Warringa (Donna), Murth Mossel (Bricklebaum), Karin Bloemen (Burgemeester Ogurkie), Matheu Hinzen (Hupert), Roman Derwig (Axl), Viggo Neijs (Ozzy), Julia Wolda (Izzy) en Fedja van Huêt als de verteller.