compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

The Host

***1/20
Waardering: 3.3/5

Pitch van The Host

Maryam Hassouni (Vera Tribbe)

Maryam Hassouni (Vera Tribbe)

Delen op facebook
The Host
Nederland, 2020, 102 min,

In The Host gaat de jonge Londense bankier Robert Atkinson onderduiken bij een mysterieuze Amsterdamse hospita. Hij is op de vlucht voor de bank waar hij werkt, een Chinees kartel die hij om de tuin heeft geleid. Zijn broer probeert hem te vinden in een stad vol geheimen, drugs, verleidingen en geweld.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

The Host trailer en bijzonderheden

De film werd opgenomen in Londen en grotendeels in Amsterdam in de eerste maanden van 2020, zo figureert het grachtenpand van kunstenares Gertrud Derksen (en haar schilderijen) en zijn er opnames van Schiphol Airport (eerste film die achter de douane is geschoten), Hotel TwentySeven, De Dam en Burger 'n Shake in Amsterdam Oost.
De film verwijst duidelijk naar enkele films van Hitchcock en lijkt ook een knipoog te geven aan de eerste film van Pim de La Parra Obsessions (1969).
De film is de eerste Engelstalige Nederlandse filmproductie met een wereldwijde distributie en werd eerst in Groot Brittanie en de Verenigde Staten uitgebracht. Het is ook de eerste productie van de nederlandse Pearl Pictures Productions.

Trailer van The HostBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Hosthttps://i1.ytimg.com/vi/eernPyxujf0/hqdefault.jpg2020-10-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van Andy Newbery.
Maryam Hassouni is bij het grote publiek vooral bekend van Flikken Rotterdam, zij speelde eerder in Alles voor elkaar (2017), Soof (2013) en Doodslag (2012).
Doughie Poynter is bezig een carrière als filmster op te zetten hij is vooral bekend als basgitarist en achtergrondzanger van de Britse band McFly.

The Host - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Host in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series


Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Pearl Pictures Productions

Cast & Regisseur

Maryam Hassouni

Vera Tribbe
Mike Beckingham

Robert Atkinson
Dougie Poynter

Steve Atkinson
Jeroen Krabbé

Vera's Father
Lee Nicholas Harris

London Arresting Police Officer
Andy Newbery

Regisseur