compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

The Lunchbox

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

Pitch van The Lunchbox

Delen op facebook
The Lunchbox
Nederlandse première: 12-12-2013
Duitsland, Frankrijk, India, Verenigde Staten, 2013, 104 min,

In Mumbai in India leidt een verkeerde bezorging door Indiase voedselbezorgingsbedrijf Dabbawala tot een relatie tussen de bijna gepensioneerde en weduwnaar Saajan en de ongelukkige huisvrouw Ila. Ze communiceren via brieven die bij elkaar worden bezorgd door de Dabbawala.

Bekijk bij:

Cinemembervideoland

The Lunchbox trailer en bijzonderheden

Regisseur en scenarioschrijver Ritesh Batra's inspiratie voor deze film begon toen hij Dabbawala onderzocht. Hij kwam erachter dat de bezorgers hun klanten ook leerden kennen. Zo raakte hij meer geïnteresseerd in de dagelijkse klanten dan in Dabbawala zelf en schreef hij het script.

Trailer van The LunchboxBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Lunchboxhttps://i1.ytimg.com/vi/tdAYwBtsUY4/hqdefault.jpg2013-12-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de eerste lange film van Ritesh Batra. Alle films die hij tot nu toe heeft geregisseerd heeft hij ook geschreven.
Irrfan Khan (Saajan) speelt ook in Life of Pi.

Recensies van The Lunchbox

The Lunchbox - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Lunchbox in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Lunchbox zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember videoland

In India leidt een verkeerde bezorging door Dabbawala tot een relatie tussen de bijna gepensioneerde en weduwnaar Saajan en de ongelukkige huisvrouw Ila. Met Irrfan Khan (Life of Pi).



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Asap Films, Bridge, The, Cine Mosaic, Cinemien, DAR Motion Pictures, Light n Light, National Film Development Corporation of India (NF, Rohfilm, Sikhya Entertainment, Sony Pictures Classics

Cast & Regisseur

Nieuws over The Lunchbox