compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

The Mirror and the Window

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch

The Mirror and the Window is een expeditie, een uitdrijving en een bezwering als voorbereiding op de grote sprong in de leegte, in een poging te begrijpen waar het leven om draait.
Delen op facebook
The Mirror and the Window
Nederlandse première: 10-2-2022
92 min,

The Mirror and the Window trailer

Trailer van The Mirror and the WindowBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Mirror and the Windowhttps://i1.ytimg.com/vi/NyG1DGlu1ik/hqdefault.jpg2022-01-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Mirror and the Window - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Mirror and the Window in de bioscoop

Wil je The Mirror and the Window zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Twee mensen op twee verschillende plekken in de wereld vragen filmmaker Diego Gutiérrez om hen te filmen; zijn beste vriend en zijn moeder. Ze weten allebei dat ze niet lang meer te leven hebben. Al pratend proberen beiden zichzelf te begrijpen; de redenen, het doel en het spoor van hun pad door deze wereld.De nabijheid van hun naderende einde triggert een reis. Een tocht naar een plek zonder spoor van menselijk leven. Een mogelijk vacuüm van kleur, geluid, textuur en geur. Een poging om het niets te visualiseren, om het aan te raken.Door naar zijn vriend en zijn moeder te luisteren, door zich aan hen te spiegelen en deel te nemen aan die tocht, probeert de filmmaker ergens dichtbij te komen. Bij dat wat niet valt uit te leggen. Waarom zijn we hier? Is het de moeite waard? Is het genoeg? The Mirror and the Window is een expeditie, een uitdrijving en een bezwering als voorbereiding op de grote sprong in de leegte, in een poging te begrijpen waar het leven om draait.