compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

The Wall

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Wall

John Cena (Matthews)

John Cena (Matthews)

Delen op facebook
The Wall
Nederlandse première: 8-6-2017
Venezuela, 2017, 90 min,

Twee Amerikaanse soldaten komen vast te zitten als ze onder vuur worden genomen door een Iraakse scherpschutter. Het enige wat hen scheidt is een wankele muur. Als ze om hulptroepen vragen krijgen ze de scherpschutter zelf aan de lijn.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

The Wall trailer en bijzonderheden

Het script van deze film stond in 2014 op de beste scripts van de zogenaamde Black List: goede scenario's die maar niet verfilmd worden. Uiteindelijk is de film dus toch gemaakt.

Trailer van The WallBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Wallhttps://i1.ytimg.com/vi/ZNNFTWbWkLs/hqdefault.jpg2017-05-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Aaron Taylor-Johnson maakte eerder indruk met zijn rol in Nocturnal Animals.

Regisseur Doug Liman maakte eerder Edge of Tomorrow, Mr. and Mrs. Smith en The Bourne Identity.

The Wall - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Wall in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Wall zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Twee Amerikaanse soldaten komen vast te zitten als ze onder vuur worden genomen door een Iraakse scherpschutter. Het enige wat hen scheidt is een wankele muur. Met Aaron Taylor-Johnson en John Cena.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Wall is een spannende psychologische thriller van regisseur Doug Liman (Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith, The Bourne Identity).

Tijdens de oorlog in Irak worden Sergeant Locke en luitenant Hobbs, in een totaal verlaten dorp, onder schot gehouden door de beruchte Irakese sluipschutter 'Ghost'. Terwijl Hobbs zwaargewond op de grond ligt, verschanst Locke zich achter een muur en probeert hij hulptroepen op te roepen. Maar in plaats daarvan krijgt hij de sniper zelf aan de lijn… The Wall is een spannende psychologische thriller van regisseur Doug Liman (Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith, The Bourne Identity).

Productiemaatschappij: Amazon Studios, Big Indie Pictures, Picrow, Reder & Feig, Roadside Attractions, Searchers, The, Trevanna Post, Vantage Film

Cast & Regisseur

Nieuws over The Wall