compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Woody Harrelson (Willoughby) en Sam Rockwell (Dixon)

Woody Harrelson (Willoughby) en Sam Rockwell (Dixon)

Delen op facebook
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Nederlandse première: 11-1-2018
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2017, 115 min,

Een vrouw plaatst drie gigantische billboards met kritische boodschappen aan het hoofd van de politie. Het gevecht tussen haar en de plaatselijke politie wordt steeds heftiger.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri trailer en bijzonderheden

Regisseur Martin McDonagh schreef ook het script, en had voor de hoofdrol tijdens het schrijven Frances McDormand al voor ogen voor de hoofdrol.

Trailer van Three Billboards Outside Ebbing, MissouriBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Three Billboards Outside Ebbing, Missourihttps://i1.ytimg.com/vi/GIArpXjVEbs/hqdefault.jpg2017-11-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Onze recensie **000

Woody Harrelson is niet bepaald blij met de billboards van Frances McDormand.

Recensie Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' van regisseur Martin McDonagh doet het erg goed. De film won vier Golden Globes, onder andere voor beste script en beste actrice in een dramafilm. Is de film de lovende reacties echt waard? BiosAgenda denkt van niet. Maar de acteurs valt weinig te verwijten. ...lees de volledige recensie

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri - Bioscopen, Tijden & Tickets

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Three Billboards Outside Ebbing, Missouri zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

Een vrouw plaatst drie gigantische billboards met kritische boodschappen aan het hoofd van de politie. Het gevecht tussen haar en de plaatselijke politie wordt steeds heftiger in deze tragikomedie van Martin McDonagh.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een donker en komisch drama van Oscar®winnaar Martin McDonagh (In Bruges).

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een donker en komisch drama van Oscar®winnaar Martin McDonagh (In Bruges). Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Oscar®winnares Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Oscar® genomineerde Woody Harrelson). Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing’s ordehandhaving alleen maar heftiger. Winnaar in de categorie ‘Beste Scenario’ tijdens het filmfestival van Venetië.

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, 20th Century Fox de Argentina, Blueprint Pictures, Forum Hungary, Fox Searchlight Pictures, Warner Bros.

Nieuws over Three Billboards Outside Ebbin..