compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU

Three Summers

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijden

Pitch

Meesterlijke komedie over een groot corruptieschandaal in Brazilië, gezien door de ogen van het hoofd van de huishouding van de luxe villa waarin een vermogende Braziliaanse familie leeft.
Delen op facebook
Three Summers
Nederlandse première: 13-8-2020
Brazilië, Frankrijk, 2019, 94 min,

Three Summers trailer

Trailer van Three SummersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Three Summershttps://i1.ytimg.com/vi/H5G6dYTnW_w/hqdefault.jpg2020-07-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Three Summers - Bioscopen, Tijden & Tickets

Three Summers in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Meesterlijke komedie over een groot corruptieschandaal in Brazilië, gezien door de ogen van het hoofd van de huishouding van de luxe villa waarin een vermogende Braziliaanse familie leeft. Zij behoudt ondanks alles haar opgewektheid en haar gevoel van loyaliteit, en laat geen gelegenheid onbenut om de situatie in haar voordeel te laten werken. De nieuwste speelfilm van regisseur Sandra Kogut (Campo Grande) is zo een briljante komedie over grove klassenongelijkheid en de oneindige vindingrijkheid van degenen die zo vaak achter het net vissen.

Productiemaatschappij: Gloria Films Production, Gloria Films Production (co-production), República Pureza Filmes (produced by)