compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Three Summers

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Three Summers

Regina Casé (Madá)

Regina Casé (Madá)

Delen op facebook
Three Summers
Nederlandse première: 13-8-2020
Brazilië, Frankrijk, 2019, 94 min,

In Three Summer ontvouwt zich in de loop van drie opeenvolgende zomers het verhaal van de geboren hosselaar Madá, een conciërge van luxe flatgebouwen. Terwijl haar werkgevers in schandalen verwikkeld raken weet zij met haar vindingrijkheid en haar oog voor kansen die op haar pad komen. Ze probeert ook loyaal te blijven aan diegenen die het verdienen.

Three Summers trailer en bijzonderheden

De film won verschillende prijzen zoals voor Beste Actrice voor Regina Casé tijdens het Rio de Janeiro International Film Festival 2019.

Trailer van Three SummersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Three Summershttps://i1.ytimg.com/vi/H5G6dYTnW_w/hqdefault.jpg2020-07-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Sandra Kogut maakte meerdere films en documentaires die niet in Nederland zijn uitgebracht, zoals de succesvolle speelfilm "Mutum" (2007).
Actrice Regina Casé heeft sinds 1978 haar sporen verdiend in het theater, televisie en filmproducties in Brazilië, ze is bekend van Que Horas Ela Volta? (2015), Rio, I Love You (2014) en Me, You, Them (2000).

Recensies van Three Summers

Three Summers - Bioscopen, Tijden & Tickets

Three Summers in de bioscoop

Wil je Three Summers zien? Koop of huur de film hier:Over een periode van 3 jaar zomers vertrouwt een conciërge van luxe flatgebouwen op haar vindingrijkheid en haar oog voor kansen om te profiteren van alles wat op haar pad komt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Meesterlijke komedie over een groot corruptieschandaal in Brazilië, gezien door de ogen van het hoofd van de huishouding van de luxe villa waarin een vermogende Braziliaanse familie leeft.

Meesterlijke komedie over een groot corruptieschandaal in Brazilië, gezien door de ogen van het hoofd van de huishouding van de luxe villa waarin een vermogende Braziliaanse familie leeft. Zij behoudt ondanks alles haar opgewektheid en haar gevoel van loyaliteit, en laat geen gelegenheid onbenut om de situatie in haar voordeel te laten werken. De nieuwste speelfilm van regisseur Sandra Kogut (Campo Grande) is zo een briljante komedie over grove klassenongelijkheid en de oneindige vindingrijkheid van degenen die zo vaak achter het net vissen.

Productiemaatschappij: Gloria Films Production, Gloria Films Production (co-production), República Pureza Filmes (produced by)