compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Triggered

**1/200
Waardering: 2.5/5

Pitch van Triggered

Cameron Scott (PJ (as Cameron R. Scott))

Cameron Scott (PJ (as Cameron R. Scott))

Delen op facebook
Triggered
Zuid-Afrika, 2020, 94 min,

Een kampeerreünie in het bos van 9 oude middelbare school 'vrienden' — allen met een geheim — krijgt een sinistere wending wanneer na een nacht feesten hun oude natuurkundeleraar een tijdbom aan ze vastmaakt. Door een ander te vermoorden krijgen zij de ongebruikte tijd van de slachtoffer. De laatste blijft leven.

Bekijk bij:

meJane

Triggered trailer en bijzonderheden

Geïnspireerd op video-spelletjes uit de jaren '90. De cast kende elkaar voor het filmen niet en hebben tijdens het filmen flink met elkaar opgetrokken en zijn inmiddels allemaal vrienden van elkaar geworden.

Trailer van TriggeredBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Triggeredhttps://i1.ytimg.com/vi/MdsnUibXbl8/hqdefault.jpg2021-05-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Een vrij jong en onervaren cast en crew, de enige bekende is de natuurkundeleraar gespeeld door Sean Cameron Michael die eerder te zien was in The Salvation (2014), Lost Boys: The Thirst (2010) en Home Alone 4 (2002).

Triggered - Bioscopen, Tijden & Tickets

Triggered in de bioscoop

Wil je Triggered zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een kampeerreünie in het bos van 9 oude middelbare school 'vrienden' — allen met een geheim — krijgt een sinistere wending wanneer hun oude natuurkundeleraar een tijdbom aan ze vastmaakt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Polanomode Media, The First Order

Cast & Regisseur