compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU

Un Fils (A Son)

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch

Un Fils is een meeslepend familiedrama en indrukwekkend debuut van de Tunesische regisseur Mehdi Barsaoui.
Delen op facebook
Un Fils (A Son)
Frankrijk, Libanon, Qatar, Tunesië, 2019, 95 min,

Un Fils (A Son) trailer

Trailer van Un Fils (A Son)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Un Fils (A Son)https://i1.ytimg.com/vi/Xb0AWm9ZRfw/hqdefault.jpg2020-02-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Un Fils (A Son) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Un Fils (A Son) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Un Fils is een meeslepend familiedrama en indrukwekkend debuut van de Tunesische regisseur Mehdi Barsaoui.
Tunesië, zomer van 2011. Fares en Meriem beleven gelukkige dagen met Aziz, hun 11-jarige zoon. Tijdens een verblijf in het zuiden van het land, verandert een gebeurtenis voor altijd hun leven. Wat volgt is een race tegen de klok, waarbij Fares en Meriem geconfronteerd worden met tegenstrijdige emoties en moeilijke keuzes. In een serie wendingen legt het verhaal op ingenieuze wijze de realiteit van de huidige Tunesische samenleving bloot. Un Fils ging in première op het Filmfestival van Venetië, waar de film geselecteerd werd voor de Orrizonti-competitie. Sami Bouajila won daar de prijs voor beste acteur voor zijn vertolking van Fares. Op het Internationaal Film Festival van Rotterdam (IFFR) werd de film omarmd door het publiek.

Productiemaatschappij: 13 Productions, Centre National du Cinéma et de l'Image (support), Centre National du Cinéma et de L'image Animée (CN, Cinétéléfilms, Dolce Vita Films, Jour2Fête (co-production), La Région Île-de-France (support), Metafora Production (co-production), Région Provence-Alpes-Côte d'Azur (support), Sunnyland Film (co-production)