compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Unhinged

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Unhinged

Russell Crowe (The Man)

Russell Crowe (The Man)

Delen op facebook
Unhinged
Nederlandse première: 30-7-2020
Verenigde Staten, 2020, 91 min,

In Unhinged zijn de files in L.A. gekmakend en wanneer Rachel te laat dreigt te komen door een chauffeur die de boel ophoudt bij een verkeerslicht, bejegent zij de man onvriendelijk. De chauffeur besluit verhaal te halen en als zij niet tot inkeer komt, besluit hij haar een lesje te leren wat een rotdag is.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Unhinged trailer en bijzonderheden

De film is de eerste grote productie die na de corona lockdown vertoond wordt, veel Staten in de VS zitten nog in lockdown en de vraag is of het publiek de weg naar de bioscoop terug vinden. De echte release in de VS zal twee weken na de Nederlandse zijn en wereldwijs zijn recensies tegen gehouden om de kansen op de VS markt te vergroten.

Trailer van UnhingedBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Unhingedhttps://i1.ytimg.com/vi/VHW0uO82Vnk/hqdefault.jpg2020-07-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De van oorsprong Zuid-Afrikaanse actrice Caren Pistorius was eerder te zien in Mortal Engines (2018), Gloria Bell (2018) en Denial (2016).

Unhinged - Bioscopen, Tijden & Tickets

Unhinged in de bioscoop

Wil je Unhinged zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Na een confrontatie met een onstabiele man (Russell Crowe) op een kruispunt, wordt een vrouw het doelwit van zijn woede.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer Rachel, een alleenstaande moeder, wordt opgehouden in het drukke verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken. Niks ongewoons in Los Angeles, waar gefrustreerde bestuurders zich maar al te vaak af reageren op anderen in het verkeer en zeker wanneer het verkeer muurvast zit. Rachel kan alleen niet vermoeden dat de man (Russell Crowe) waar ze zich net aan ergerde een gevaarlijke psychopaat is die haar niet zo maar zal laten gaan.

Productiemaatschappij: Burek Films, Ingenious, Solstice Studios

Cast & Regisseur

Nieuws over Unhinged